Ισοπαλία.. στο τέλος για τον Πιερικό! (PHOTO)

Φιλική ισοπαλία για Πιερικό και ΝΠΣ Βόλου με σκορ 1-1 στο αποψινό φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο Α'ΔΑΚ.
Ο Τερζής ήταν αυτός που ''απομάκρυνε'' την ήττα, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα όταν στη σέντρα του Κτιστόπουλου τσίμπησε τη μπάλα με το κεφάλι και έγραψε το 1-1.
Πιο πριν Στο 58' προηγήθηκε ο Βόλος με τον Ηλιόπουλο να πλασάρει μέσα στη περιοχή.

Ο Πιερικός σήμερα δεν μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο (καθώς για αρκετή ώρα προσπαθούσε να βρει πατήματα).. με την ώρα να περνάει όμως προσπαθούσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία κυρίως με αντεπιθέσεις και στημένες μπαλιές. Το φιλικό αυτό παιχνίδι μόνο φιλικές διαθέσεις δεν είχε, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που ο αγώνας σταματούσε στη μέση καθώς υπήρχαν εντάσεις μεταξύ παικτών και των δύο τιμ, ενώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού υπήρχαν πολλά έντονα μαρκαρίσματα (κυρίως από τους Βολιώτες).

Το δεδομένο αυτή τη στιγμή για την ομάδα του Πιερικού είναι η εμφανής έλλειψη κεντρικού ποδοσφαιριστή, καθώς στη μεσαία γραμμή είναι εμφανές ότι υπάρχει μια ''ανοιχτή τρύπα'', και το γεγονός ότι το σύστημα σήμερα (από 3-5-2 έγινε 5-3-2) (αρκετά αμυντικό) δεν βοήθησε ιδιαίτερα στο φανεί ο Πιερικός από τη μέση και μπροστά.

Λιγοστές οι συνολικές σημαντικές ευκαιρίες και τα σουτ στα τέρματα και για τις δύο ομάδες, με τον Πιερικό να απειλεί κυρίως από στημένες μπαλιές (σε μια απο αυτές σκόραρε ο Τερζής με κεφαλιά).
Σύνθεση Πιερικού(Τάσος Ιωαννίδης) Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Παραφέστας, Κανταρτζής, Τερζής, Λαμπίρης, Κυριλίδης, Κατσιαμήτας,Κοκονόζι,Σαμανίδης,Μιτακίδης.

Αγωνίστηκαν και οι Κραγίοπουλος,Τοπουζλής,Γκουντρουμπής, Κωστίκος, Καραγκούνης, Τουλκερίδης,Κτιστόπουλος,Τριανταφυλλίδης,Καταχιώτης, Καρτσαμπάς,Γούτσιος.

Σύνθεση Βόλου: Δημόπουλος, Ηλιάδης, Ντεντάκης, Ντόσης, Τέρης, Πιαστόπουλος, Γκαρσία, Πέντα, Δερμητζόγλου, Μαντζής.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό του αγώνα από το PNEWS.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!