Χάλασε η ''συμφωνία'' με Δαδάκο

Συμφωνία για επιθετική ενίσχυση με τον 19χρονο φορ Βαγγέλη Δαδάκο είχε ο Πιερικός, ωστόσο σήμερα (που ήταν να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα) η όποια συμφωνία πάγωσε για ευνόητους λόγους που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί και ίσως να μην έχουν καμία σχέση με την ομάδα.
Πάντως η ομάδα του Πιερικού αυτή τη στιγμή δεν έχει πολυτέλεια επιλογών και χασούρας, ενώ οι μεταγραφές επιθετικού και αμυντικού χαφ είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίες και η συγκεκριμένη περίπτωση θα έλυνε τα χέρια του Κατερινιώτη ''κόουτς'' τουλάχιστον..για την γραμμή κρούσης.

Παράλληλα οι διπλές προπονήσεις συνεχίζονται από σήμερα στα βοηθητικά του γηπέδου για τους Μελανόλευκους που έχουν αφήσει πίσω την κακή εικόνα που παρουσίασαν στον Σβορώνο και κοιτάνε τον φιλικό αγώνα της Τετάρτης στο Κιλκίς απέναντι στον Κιλκισιακό, και στη συνέχεια το πρώτο επίσημο αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Λόφο.
Για τους δύο αγώνες αυτούς, επιστρέφει από τραυματισμό ο επιθετικός Γκουντρουμπής, και ο Κοκονόζι που δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Σβορώνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!