Άστοχος στο πρώτο-Εύστοχος στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός!

Το πρώτο φιλικό αγώνα για τη προετοιμασία της νέας σεζόν 2017-18 πραγματοποίησε απόψε στο Α'ΔΑΚ ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ απέναντι στην ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ. Οι Μελανόλευκοι με δύο διαφορετικές ενδεκάδες (και εικόνα παιχνιδιού) σε κάθε ημίχρονο κατάφεραν στο δεύτερο να βρούνε χημεία και τα σωστά τελειώματα και έτσι ήρθε το τελικό σκορ 3-0.
O νέος Πιερικός με τον φακό του PNEWS
Το πρώτο γκολ ήρθε από τον Κοκονόζι στο 65' με πλασέ έπειτα από όμορφη σέντρα του Κατσιαμήτα από αριστερά.
Στο 70' ο Κραγιόπουλος με δική του ατομική ενέργεια από το κέντρο κατάφερε να φτάσει στην περιοχή και να σημειώσει με δυνατό σουτ το 2-0.
Τέλος στο 75' έπειτα από καλή συνεργασία Κτιστόπουλου-Κατσιαμήτα στην περιοχή ο τελευταίος διαμόρφωσε με σουτ το τελικό 3-0.

Ο Πιερικός και στα δύο ημίχρονα (κυρίως όμως στο 2ο) είχε την κυριαρχία με αρκετές φάσεις, μια από αυτές σημείωσε ο υπό δοκιμήν Λαμπίρης στο 38' όταν βρέθηκε φάτσα με το τέρμα, επέλεξε να δώσει την μπαλιά στον Μιτακίδη ο οποίος δεν την περίμενε και έτσι χάθηκε η ευκαιρία.
Στο 50' ο Κτιστόπουλος με σουτ έξω από τη περιοχή έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το δοκάρι, ενώ αυτό στόχευσε ο Κοκονόζι στην αμέσως επόμενη ευκαιρία στο 58'.

Αρκετός ο κόσμος στο γήπεδο (περίπου 120 φίλαθλοι) παρά την έντονη ζέστη και την ημέρα.

Από την ομάδα του Πιερικού ξεχώρισαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, μερικοί από αυτούς ήταν οι εμφανίσεις των νεαρών Μιτακίδη, Κοκονόζι και Κτιστόπουλου.

Η διπλή σύνθεση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: 
1ο Ημίχρονο 
(Τάσος Ιωαννίδης) Τοπουζλής, Λαζαρίδης, Καραγκούνης, Παραφέστας, Τερζής, Κανταρτζής, Κυριλλίδης, Καταχιώτης, Λαμπίρης(υπό δοκιμήν), Κωστίκος, Μιτακίδης(δεν ανακοινώθηκε ακόμα).

2ο Ημίχρονο 
(Παπατολίκας,Κατσιαμήτας, Γούτσιος, Τουλίκας, Τουλκερίδης, Κραγιόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Κτιστόπουλος, Κοκονόζι, Παπαδόπουλος, Σαμανίδης).

Αγωνίστηκαν και οι Καρτσαμπάς,Μάρκου.

Σε λίγο στο PNEWS δηλώσεις Ιωαννίδη και φωτογραφικό υλικό του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!