Φιλική ήττα από τον Παναιγιάλειο ο Πιερικός

Με σκορ 0-2 ηττήθηκε απόψε στο δεύτερο συνεχόμενο φιλικό του Σαββατοκύριακου η ομάδα του Πιερικού από την πιο έτοιμη και έμπειρη ομάδα του Παναιγιάλειου(Football League). Κουρασμένος έδειξε ο Πιερικός που προσπάθησε (κυρίως στο 1ο ημίχρονο) αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν. 


Μπροστά σε περίπου 250 θεατές η ομάδα του Τάσου Ιωαννίδη (που παρουσιάστηκε ξανά με το σύστημα 3-5-2) κατάφερε να κρατήσει το 0-0 μέχρι το 56ο' λεπτό , όταν ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού Ανδρέας Σταματής βρήκε τη μπάλα στη μικρή περιοχή και έπειτα από γύρισμα την έστειλε στα δίχτυα. Οι Μελανόλευκοι προσπάθησαν καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα να μπουν στα αντίπαλα καρέ αλλά όσο περνούσε ο χρόνος, η κόπωση των ποδοσφαιριστών γινόταν όλο και πιο έντονη και έτσι στο 64' ο Ισπανός Κριστέτο έπειτα από ένα δυνατό σουτ μέσα στη περιοχή έγραψε το τελικό 0-2. Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάτι αξιόλογο καθώς η κατοχή της μπάλας κινούταν κυρίως στο κέντρο του γηπέδου, ενώ και οι δύο ομάδες κατά τη διάρκει του 2ου ημίχρονου αλλάξανε ολόκληρη την ενδεκάδα.



Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ βράβευσε το συγκρότημα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ για τα 90 χρόνιας ιστορίας της ομάδας του Αίγιου.

Στο γήπεδο παρευρέθηκε και ο δήμαρχος της Κατερίνης, Σάββας Χιονίδης.

Σύνθέσεις ομάδων

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: (Τάσος Ιωαννίδης) Παπατολίκας, Καραγκούνης, Τερζής, Κανταρτζής, Κυριλλίδης, Κωστίκος, Κραγιόπουλος, Σαμανίδης, Κατσιαμητας, Παραφέστας, Κοκονόζι.


Αγωνίστηκαν και οι Τοπουζλής, Λαζαρίδης, Καρτσαμπάς, Κτιστόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Παπαδόπουλος, Γκουντρουμπής, Τουλίκας, Καταχιώτης, Γούτσιος, Τουλκερίδης.

ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: (Μπαξεβάνος) Πολίτης, Ρέλλας, Σμίλτος, Στίκας, Κοντοχήστος, Γκούμας, Γαβριηλιδης, Κριστέτο, Γκούφας, Σκαρτσίλας, Σταματής.

4 σχόλια:

  1. Ο πιερικος και στα δύο παιχνιδια έκανε καμία ευκαιρία? Παπαδημητριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Της υπολείπες φωτογραφίες από την εξέδρα που μπορούμε να της βρούμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!