Κατώτερος των περιστάσεων ο Πιερικός

Ανώτερη η Α.Ε. Καρίτσας, 2-0 τον Πιερικό

Η Α.Ε. Καρίτσας ήταν η νικήτρια στο σημερινό φιλικό που διεξήχθη στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, καθώς επικράτησε του Πιερικού με 2-0.


Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας δύο γκολ με τον Νίκο Κυπαρίσση, σε αντίθεση με τον Πιερικό που προβλημάτισε σε ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας. Ο επιθετικός της ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με διαγώνιο σουτ και στο 34’ έκανε το 0-2 μετά από ασίστ του Δημήτρη Κυρτέγου.

Ο Πιερικός, που είχε μόλις μία τελική προσπάθεια στο πρώτο 45λεπτο, ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο, είχε κάποιες ευκαιρίες με Γκουντρουμπή, Κοκονόζι και Τερζή, όμως ο Τσιλεγκερίδης κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Διαιτητής: Πολυχρόνης
Βοηθοί: Μηνούδης, Δημητριάδης

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας (62’ Τοπουζλής), Λαζαρίδης (63’ Τουλίκας), Τουλκερίδης, Τερζής, Κανταρτζής, Κυριλλίδης, Κατσιαμήτας (36’ Κοκονόζι), Κραγιόπουλος (59’ Λαμπίρης), Γκουντρουμπής (55’ Κωστίκος), Κτιστόπουλος, Σαμανίδης (36’ Παπαδόπουλος).

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Τσιλεγκερίδης, Βασιουρής (75’ Παπαϊωάννου), Ραπτόπουλος, Τασίδης, Μπουτογιάννης, Μπέης, Τροΐρης, Τσιώμης (83’ Ευαγγελόπουλος), Κυπαρίσσης (72’ Ταρασιάδης), Δαλαμήτρας, Κυρτέγος (78’ Καμπερίδης).

9 σχόλια:

  1. Οι προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί γι’ αυτή την ομάδα καταρρίφθηκαν.
    Αν συνεχιστεί έτσι αυτή η κατάσταση, σημαίνει ότι είναι κατώτερη των περιστάσεων και αυτή η διοίκηση.
    Δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις της διοίκησης, αλλά την αποτελεσματικότητά της.
    Με 7 ομάδες να υποβιβάζονται φέτος στο τοπικό από τον 2ο όμιλο, σε συνδυασμό με αυτήν την εικόνα που παρουσιάζει ο Πιερικός, θα υπάρχει πρόβλημα.

    Μυρωτής Άκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άφησε κατά μέρος τις εξυπνάδες σου και ετοιμάσου για εκδρομή στην Καρδία την Κυριακή.
      Η ομάδα σου έχει δώσει μέχρι στιγμής δύο εκτός έδρας επίσημους αγώνες και τους έχει κερδίσει.
      Θα πάμε λοιπόν την Κυριακή στην Καρδία για να φέρουμε το διπλό για τρίτη φορά.
      Είχαμε πέρυσι τον μ@λ@κ@ τον «Πατρή» που μας έσπασε τα @ρχίδι@ όλη την χρονιά και φέτος έχουμε εσένα και τους όμοιους σας.

      Εκτόν και αν είσαι ο ίδιος ο «Πατρής οπότε τότε τι να πω;

      Το δίκο σας πρόβλημα δε λύνεται με τιποτα

      Να πάτε ν'αγαπηθείτε καλόπαιδα

      Διαγραφή
    2. Ηλία παραδέξου ότι σου έχει γίνει εφιάλτης ο Πατρής. Ακόμα φυσάς και δεν κρυώνει!
      Μη τον αναφέρεις αφού δεν γράφει άλλο εδω. Οχι τιποτ'αλλο αλλα θα βγει ο Μανωλέρας και ο ακομα πιο γραφικός Σαββίδης και θα γινει παλι Μύλος.
      Για την Κυριακή δεν θα μπορεσω επειδη δεν παιζουν φραγκα.
      Φετος μόνο στα εντος και βλέπουμε.

      Να πας να αγαπηθείς επίσης ρε καλόπαιδο!

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  2. Νικολακόπουλε, ο Άκης έχει δίκαιο! Νέα Διοίκηση, νέα προσπάθεια, νέο ξεκίνημα και φυσικά επόμενο είναι να υπάρχουν και προβλήματα, καθώς "κάθε αρχή και δύσκολη".

    Πέρα από αυτή την εικόνα που παρουσιάζει ο Πιερικός και πέρα από τον υποβιβασμό 7 ομάδων φέτος, υπάρχει και η "έμπνευση" των αγώνων μπαράζ ανόδου, το οποίο σημαίνει ότι ακόμα και την 1η θέση να κατακτήσει ο Πιερικός στον όμιλο θα πρέπει μετά να αντιμετωπίσει τους πρώτους των άλλων ομίλων για άνοδο, πράγμα που κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν κάνουν μέχρι την Πέμπτη 2 μεταγραφές θα χάσουμε την Κυριακή αλλά έτσι και με την εικόνα της ομάδας θα είμαστε με σιγουριά μέσα στις 7 που πέφτουν
    Δ Παπανικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεχρι την πέμπτη; Οι μεταγραφες τις τελευταιας στιγμης δεν ωφελούν σε τίποτα! Δεν θα προλάβουν οι παικτες να ενσωματωθούν στην ομάδα και να δεθούν με το σύνολο τόσο γρηγορα.

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  4. Η κατασταση ειναι πολυ δυσκολη,δεν υπαρχουν λεφτα, η απορια ολων ειναι γιατι πηρε την ομαδα ο γιωρικας? Ενταξει προσπαθει οπως και αλλα μελη της διοικησης, πηραν μια ομαδα τελειως διαλυμενη ακαδημιες κατεστραμμενες απο τη διοικηση σαραηλιδη, αλλα δεν φθανει μονο αυτο, δεν φθανει μονο η διαθεση χρειαζεται και το χρημα που αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει.Αγωνιστικα η ομαδα θελει ενισχυση, πιστευω εστω και στο παραπεντε κατι να γινει, ειδαλως οσες προσευχες και να κανουμε δεν θα εισακουστουν.Αυτοσυγκρατηση λοιπον και υπομονη............ περιμενουμε την κυριακη!!!! παπαδημητριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "διοικηση σαραηλιδη" σαν ανεκδοτο ακουγεται.
      Περα απο την πλακα, ο κοκαβιδης ειπε στη συνελευση οτι υπαρχει μπατζετ και ο μανώλας ειπε οτι στηριζει κοκαβιδη. (οικονομικα ή ηθικά εννούσε;)

      Μυρωτής Ακης.

      Διαγραφή
  5. Μπράβο σας ωραία ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΣ ταχα που είστε να λέτε να πέσει η ομάδα Α τοπικό !!! Αλά ο πρόεδρος θα βγάλει έξω από το σχεδιασμός και θα πάρει 3 παίκτες εκεί που πονάει η ομάδα γιανα σα κλίσεις τα στόματα ολου σας προχθές μερικούς πάτησαν μια φορά γήπεδο και έχασε η ομάδα και μετά βγήκαν και επάνω οτι δν έχουμε ομάδα άντε πάτε σε αλα ματς και αφήστε στην να βρει το δρόμο η ομάδα αλα αν νικισουσαμε θα ειχαν κατο τα κεφάλια δεν θα έλεγαν τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!