«ΜΠΑΜ» με Μακρή στον Πιερικό(;)

Εδώ και αρκετό καιρό η διοίκηση του Κοκαβίδη κυνηγάει το κόλπο της επιστροφής του Γιώργου Μακρή στον Πιερικό, τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει και δεύτερη κρούση στον έμπειρο μέσο και όπως φαίνεται η επιστροφή του στους Μελανόλευκους δείχνει να πλησιάζει όλο και περισσότερο.
 Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Πιερικού χρειάζεται οπωσδήποτε έναν κεντρικό μέσο, και ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει όλα τα ηγετικά προσόντα που θα ταιριάξουν στην ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη, καθώς με την εμπειρία και τις γνώσεις του, θα βοηθήσει αρκετά τους Μελανόλευκους σε όλους τους τομείς.

Ο 32χρονος αμυντικός μέσος είχε αρκετές επαφές με την διοίκηση του Πιερικού από τις αρχές Αυγούστου κιόλας, ενώ έχει βρεθεί και στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, με την περίπτωση όμως τότε να παγώνει (καθώς ο ποδοσφαιριστής περίμενε προτάσεις από ανώτερες κατηγορίες).
Αυτές τις ημέρες έχει γίνει δεύτερη (πιο ισχυρή) κρούση στο ποδοσφαιριστή και παρότι ακόμη η περίπτωση του μπορεί να φαντάζει δύσκολη, οι διοικούντες του Πιερικού έχουν την αισιοδοξία για την απόκτηση του έμπειρου μέσου, και το γεγονός ότι όσο περνάει ο καιρός και δεν κλείνει σε κάποια άλλη ομάδα, φέρνει πιο κοντά τον ποδοσφαιριστή πίσω στη στον Πιερικό και στη Κατερίνη (οπού διαμένει ήδη με την οικογένεια του). 


Ο Γιώργος Μακρής εκτός από τον Πιερικό (2005-2007 και 2008-2010) αγωνίστηκε επίσης και σε ΠΑΟΚ, Αγροτικό Αστέρα, Ολυμπιακό Βόλου, Κέρκυρα, Ατρόμητο, Ανόρθωση, Hρακλή, ΟΦΗ, και στην Ιταλική Πίζα (Serie B) που έμεινε ελεύθερος τον Ιανουάριο.

Τέλος, εκτός από τη περίπτωση του Μακρή εξετάζονται και διάφορες περιπτώσεις για την επιθετική γραμμή του συλλόγου, καθώς η διοίκηση του Πιερικού σε συνεργασία με τον προπονητή Νίκο Θεοδοσιάδη θέλουν να ολοκληρώσουν το ρόστερ για να δουλέψει σύσσωμη η ομάδα εν όψει πρωταθλήματος.

Το PNEWS θα σας ενημερώνει για οτιδήποτε νεότερο.. 
Μείνετε συντονισμένοι..

2 σχόλια:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!