Δεν το πίστεψε όσο έπρεπε ο Πιερικός! (0-0)

Λευκή ισοπαλία στη Καρίτσα, Μπορούσε αλλά δεν πίεσε ιδιαίτερα ο Πιερικός. 
Δεν κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο τρίποντο ο Πιερικός, ωστόσο μένει ακόμη πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. 

Σε ένα μέτριο αγωνιστικά παιχνίδι ο Πιερικός μπήκε καλύτερα και μέχρι το 30' απειλούσε επαναλαμβανόμενα την εστία του Βασιλειάδη με την ευκαιρία του αγώνα από πλευράς Πιερικού να γίνεται στο 15' όταν ο Κυπαρίσσης πλάσαρε τον Βασιλειάδη και πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Μπουτογιάννης έδιωξε αγωνιωδώς.

Από το 30' και μετά η απόδοση των δύο ομάδων έπεσε αρκετά καθώς ο αγώνας εξελισσόταν εκτός εστιών χωρίς κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες πλην αυτή της Καρίτσας με τον Σεχολάρι να σουτάρει και τον Λαζαρίδη να διώχνει τελευταία στιγμή τη μπάλα από την εστία.

Στο 2ο ημίχρονο οι δύο ομάδες έριξαν αρκετά την απόδοση του αγώνα με συχνές διακοπές (λόγω τραυματισμών) και με τη Καρίτσα απλά να απειλεί δίχως αποτέλεσμα την καλά στημένη άμυνα του Πιερικού.


Γενικά εκτός από το πρώτο 30λεπτο που ο Πιερικός είχε την ευκαιρία να βρεθεί μπροστά στο σκορ και είχε το πάθος που χρειαζόταν, από εκεί και πέρα δεν έδειξε κάτι ουσιαστικό, με τον προπονητή Δημήτρη Χριστοφορίδη να επιμένει στην μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδος και όχι τόσο στην επιθετική πράγμα που δεν βοήθησε ιδιαίτερα την ομάδα να γίνει επικίνδυνη στο δεύτερο μέρος. Η βοήθεια από το πάγκο δεν αξιοποιήθηκε ενώ αποφασίστηκε να φρεσκαριστεί το κέντρο, με τον Κτιστόπουλο και τον πολύ καλό σήμερα Καρτσαμπά που διέθετε το ύψος να βγαίνουν εκτός αγώνα στις θέσεις των Κυριλλίδη-Λαμπίρη. Ενώ από την άλλη επιθετικά αποχώρησαν οι δύο ακραίοι (Κατσιαμήτας-Κυπαρίσης) με τους Κοκονόζι-Καραγκούνη να παίρνουν τις θέσεις τους.

Το μόνο θετικό για τον Πιερικό πέρα από τον βαθμό είναι ότι για την ώρα παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με 30 βαθμούς, χωρίς όμως να έχει κάνει το ρεπό του δευτέρου γύρου.. παρόλα αυτά όμως θα πρέπει να τα δώσει όλα στους επόμενους τελικούς (4 παιχνίδια εντός! -1 εκτός) που έρχονται για την επίτευξη του στόχου αρχής γενομένης από την επόμενη Κυριακή κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα εντός έδρας. Ήρθε η ώρα ο Πιερικός να αρχίσει να αξιοποιεί την έδρα του.. καθώς αυτή θα είναι που θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα στους εναπομείναντες αγώνες.
*Περίπου 200 φίλαθλοι του ποδοσφαίρου της Πιερίας στο γήπεδο της Καρίτσας, με τους 100+ να είναι φίλοι του Πιερικού.

Δημήτρης Χριστοφορίδης (προπονητής Πιερικού) : ''Θετικό το αποτέλεσμα, η Καρίτσα είχε την υπεροχή, εμείς δεν είμαστε αποτελεσματικοί στην επιθετική γραμμή.''


Οι συνθέσεις των ομάδων: 
ΑΕ Καρίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος, Μπουτογιάννης, Κωτσιόπουλος, Τσιώμης, Ν. Κυπαρίσσης, Δημητρουλόπουλος, Μπενίσκος, Κυρτέγος, Σεχολάρι.


Πιερικός (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Σαμανίδης, Ηλιάδης, Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς(Λαμπίρης), Κτιστόπουλος(Κυριλλίδης), Κατσιαμήτας(Καραγκούνης), Γκουντρουμπής, Κραγιόπουλος, Γ. Κυπαρίσσης(Κοκονόζι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!