Όλα μηδέν στην Αλεξάνδρεια

Σε ένα παιχνίδι κέντρου και με λίγες αξιόλογες φάσεις, Φίλιππος Αλεξάνδρειας και Πιερικός δεν κατάφεραν να σκοράρουν και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.
Στο 34΄ σημειώθηκε η πρώτη καλή ευκαιρία και μοναδική αξιόλογη φάση στο πρώτο ημίχρονο, με το σουτ του Αβραμόπουλου από κοντά να κοντράρει στους αμυντικούς και να μπλοκάρει ο Παπατολίκας.Στην επανάληψη και όσο περνούσε η ώρα, ο Πιερικός πήρε μέτρα στο γήπεδο, προσπαθώντας να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το γκολ. Στο 52΄ ο Κούζας απόκρουσε εκπληκτικά κεφαλιά εξ επαφής του Γκουντρουμπή, στη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία του Πιερικού.  Δύο αποβολές σημειώθηκαν προς το τέλος του αγώνα, μία για κάθε ομάδα. Ο Πιπιλιάρης του Φίλιππου στο 87΄ και ο Ηλιάδης στο 90΄, αντίκρισαν αμφότεροι δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Φίλιππος Αλεξάνδρειας: Κούζας, Δημητρίου, Κούμπουλα (49΄ Γιοβανόπουλος), Πέικος, Πιπιλιάρης, Αβραμόπουλος, Σκλιοπίδης, Κιβρακίδης, Σκλιοπίδης, Χουσεΐνογλου (51΄ Σαρηγιαννίδης), Καραχαλίδης

.Πιερικός: Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Βοσνιάδης, Κανταρτζής, Χατζηδίμπας, Ηλιάδης, Κραγιόπουλος, Κωστίκος (46΄ Κυπαρίσσης), Γκουντρουμπής (75΄ Κατσιαμήτας), Κτιστόπουλος (46΄ Καρτσαμπάς), Σαμανίδης (55΄ Παλιάτσος)

mikriliga.com

2 σχόλια:

  1. Μπορούσε το διπλό άνετα. Δεν το κυνήγησε αρκετά. Θέλει πολλή δουλειά ακόμα.


    Μυρωτής Άκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το διπλό το χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο που ήμασταν ανύπαρκτη. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την υπερωχη μας ακύρωσε ένα κανονικό γκολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!