ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ!

Ξαφνικές αλλαγές στο τεχνικό τιμ επιφύλασσε η σημερινή μέρα για την ομάδα του Πιερικού καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι διεκόπει η συνεργασία των μελανόλευκων με τον Δημήτρη Χριστοφορίδη...
Άμεσα η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ προχώρησε στην αντικατάσταση του, με τον Λεωνίδα Μπίλη να αναλαμβάνει από σήμερα τα καθήκοντα του προπόνητη για την επίτευξη του στόχου της γρήγορης παραμονής στη κατηγορία.

Ο Βεροιώτης τεχνικός Δημήτρης Χριστοφορίδης θα παρουσιαστεί στην αποψινή προπόνηση ώστε να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, και λίγο αργότερα θα πιάσει δουλειά ο Κατερινιώτης τεχνικός Λεωνίδας Μπίλης που φέτος εκτέλεσε χρέη προπονητή στον Άρη Παλαιωχωρίου με πολύ καλή και ανοδική πορεία στις κορυφές της βαθμολογίας, και τώρα επιστρέφει ξανά πίσω στη Κατερίνη και το  Πιερικό.

Να σημειωθεί ότι ο Μπίλης παρακολούθησε το Σάββατο τον αγώνα του Πιερικού στη Καρίτσα από τη κερκίδα των μελανόλευκων.

15 σχόλια:

  1. Σωστή επιλογή τις διοικησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η 5η κατά σειρά "σωστή επιλογή" της Διοίκησης;


      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  2. Δίκαιο έχεις . Αλλά λέω σωστή επιλογή από αυτόν που είχαμε χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τον Χριστοφοριδη κάτ







    Ήθελα








    μ




    Δίκαιο έχεις. Για μένα ο Μπιλης είναι πιο κατάλληλος για την κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει καλό βιογραφικό, δεν αντιλέγω, αλλά αυτές οι αλλαγές προπονητών σαν τα πουκάμισα δείχνουν ασχετοσύνη από πλευράς διοίκησης.

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  3. Η διοίκηση πρέπει να κάνει κάτι με τα χρέη για να μπορέσει να ελπίζει ο Πιερικός σε κάτι καλύτερο στο μέλλον και όχι να είναι μια ζωή στο ερασιτεχνικό.

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέλιο, αν δεν έρθει ένας "ταλαράς" να αναλάβει, μην ελπίζεις σε άνοδο!

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  4. Κανένας "ταλαράς" δεν θα αναλάβει τον Πιερικό αν δεν καθαρίσει από χρέη.

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O "ταλαράς" να καθαρίσει με τα χρέη, να τελειώσει την εκκαθάριση και, να βάλει τα πράγματα στην θεση τους και κυρίως τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του!
      Βλέπε ΠΑΟΚ - Σαββίδης!

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  5. Μυρωτή ο «ταλαράς» υπάρχει, βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο είναι διατεθειμένος να αναλάβει τα χρέη του Πιερικού αλλά και να «μπλέξει» με τους «κατεργάρηδες» που λες κι εσύ. Άσε που έμαθα ότι γλυκοκοιτάζει προς Αρχέλαο μεριά με δημιουργία ποδοσφαιρικού τμήματος για πρώτη φορά στην ιστορία του από το 1956, νέα καθαρή ομάδα, τόσο από χρέη όσο και από «κατεργάρηδες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι άλλη φορά μίλησες για αυτόν. θα ήθελα πολύ να μάθω το όνομα αυτού του "ταλαρα".

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
    2. Μυρωτή το όνομά του δεν μπορώ να το πω δημόσια διότι αφενός έχω δεσμευθεί και αφετέρου δεν είναι σίγουρο αν θα εμπλακεί στον Πιερικό ή σε κάποια άλλη κατερινιώτικη ομάδα. Απλά δείχνει ενδιαφέρον.
      Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι δεν είναι γνωστό όνομα, έχει αρκετά μεγάλο χαρτοφυλάκιο, εταιρίες σε Ελλάδα και Κύπρο και μετοχές σε ξένες εταιρίες.
      Αν αποφασίσει να εμπλακεί στον Πιερικό σίγουρα θα κάνει την κίνησή του, αλλιώς, θα προσπεράσει.
      Πάντως, τώρα που όλες οι ομάδες δεινοπαθούν οικονομικά, θα ήταν ο,τι καλύτερο για τον Πιερικό ένας τέτοιος παράγοντας, όχι μόνο από οικονομικής άποψης, αλλά και επειδή γνωρίζεται με τον Μελισσανίδη της ΑΕΚ. Καταλαβαίνεις...

      Διαγραφή
  6. Σεβαστή η ιστορία του Πιερικού μας άλλα το θέμα είναι ότι τα χωριά (βλέπε Αιγίνιο) έχουν αξιοπρεπή παρουσία σε επαγγελματική κατηγορία και η πόλη είναι στην ουσία ποδοσφαιρικά νεκρή. Προσωπικά θέλω έναν Πιερικό σε επαγγελματική κατηγορία και κυρίως ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ στις υποχρεώσεις του προς τρίτους άλλα από το να βλέπω τον συμπαθή Αιγινιακό στην Footballeague προτιμώ να βλέπω κάποια άλλη ομάδα της πόλης πχ Εθνικός Κατερίνης ή πιθανόν Αρχέλαο (όπως λέει ο φίλος πιο πάνω)σε επαγγελματικές κατηγορίες

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η "αξιοπρεπής παρουσία" του (κατά τα άλλα συμπαθή) Αιγινιακού στην επαγγελματική κατηγορία συνοψίζεται σε 6 νίκες, 4, ισοπαλίες και 7 ήττες.
      Για τον Αρχέλαο, μακάρι να δημιουργηθεί ποδοσφαιρικό τμήμα και να ανέβει ώστε να εκπροσωπεί την Κατερίνη στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται. Πολύ ουτοπικό!

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
    2. Ο Αιγινιακός είναι μια αξιοπρεπής και τίμια ΠΑΕ με την έννοια ότι είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της σε αντίθεση με άλλες ΠΑΕ (βλέπε Βέροια)

      Στέλιος

      Διαγραφή
    3. Ακριβώς για αυτό το λόγο ο Νιώπας δηλώνει έτοιμος να αποσύρει τον Αιγινιακό ώστε να μην αρχίσει η κατρακύλα των προσφυγών.
      Τα χάλια είναι γενικότερα, ιδιαιτερα στην superleague που η Nova ανακοίνωσε "ψαλίδι" κατά 50% και πολλές ΠΑΕ θα εξαφανιστούν. (βλεπε Πλατανιας, Καλλονή και άλλους)

      Μυρωτής Ακης.

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!