Δεν μπορούσε να μην κερδίσει ο Πιερικός!

Νικητής με σκορ 1-0 ο Πιερικός  απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα στον πρώτο από τους πέντε εναπομείναντες τελικούς. Έδωσαν πραγματική μάχη απόψε οι Κατερινιώτες στο ''βαρύ'' Α΄ΔΑΚ (λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων) και το πολυπόθητο αποτέλεσμα των 3 βαθμών ήρθε επάξια, σε έναν αγώνα που η αδρεναλινη και το αγχος ήταν στα ύψη μέχρι και το τελικό σφύριγμα.
Φωτογραφία του χρήστη PierikosNews.gr.
Στο 1ο ημίχρονο  ο Πιερικός κυριάρχησε σε όλους τους χώρους, το γκολ ήρθε μόλις στο 6' λεπτό όταν ο Κατσιαμήτας τροφοδότησε τον Κραγιόπουλο και αυτός με ένα εκπληκτικό σουτ έγραψε το 1-0 για τους μελανόλευκους. Από εκεί και πέρα υπήρξαν αρκετές φάσεις για τον Πιερικό που μπορούσε να κάνει το 2-0 και να τελειώσει γρήγορα την υπόθεση νίκη με αποκορύφωμα την ευκαιρία του Γκουντρουμπή στο 45' όταν αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι που είχε κερδίσει ο ίδιος.

Στο 2ο ημίχρονο και όσο περνούσε ο χρόνος οι δύο ομάδες ξέμεναν από δυνάμεις με τον Πιερικό να θέλει να προστατεύεσει το σκορ νίκης εξουδετερώντας όλες τις επικύνδινες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ο Πιερικός με αυτή τη νίκη έφτασε τους 33 βαθμούς, ενώ την επόμενη αγωνιστική (4/3) αγωνίζεται στα Τρίκαλα Ημαθίας κόντρα στον Μ.Αλέξανδρο εκτός έδρας με μοναδικό στόχο την νίκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πιερικός (Λεωνίδας Μπίλης): Παπατολίκας, Κατσιαμήτας(Καραγκούνης), Κραγιόπουλος, Κανταρτζής, Χατζηδίμπας, Ηλιάδης, Λαζαρίδης, Κωστίκος, Γκουντρουμπής(Παλιάτσιος), Κτιστόπουλος(Κυριλλίδης), Σαμανίδης.

Στον πάγκο: Παλιάτσιος, Καραγκούνης, Τουλίκας, Τοπουζλής, Λαμπίρης, Κυριλλίδης, Νίκα.
Αγροτικός Αστέρας (Ηλίας Στογιάννης) Γιώργος Τζόλας): Κάμπας, Ζώτος, Ζουλούμης, Χατζόγλου, Μήτογλου, Ντουνιάς, Καπρέτσος, Χρήστου, Ματζίρης, Αθανασιάδης, Ατζαμιδάκης.
Στον πάγκο: Αποστολίδης, Γεωργιάδης, Ιωαννίδης, Καλτσίδης, Λάμπρου, Πιστόπουλος, Χειρίτρανας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!