Αιφνιδιάστηκε με το καλημέρα και ηττήθηκε με 0-3 ο Πιερικός

Ηττήθηκε μετά από δύο μήνες η ομάδα του Πιερικού (τελευταία ήττα από τον Ηρακλή στις 21/1), αυτή τη φορά από τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιχωρίου που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του Α'Δακ με άγριες επιθετικές διαθέσεις και αιφνιδίασε με το καλημέρα την ''κάπως αποπροσανατολισμένη'' άμυνα του Πιερικού με τον Αγτζίδη να ανοίγει το σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα έπειτα από σούτ έξω από τη περιοχή.

Το 0-2 ήρθε από τον Ιγνατίδη στο 14'. 
Ο Πιερικός πάντως κατά τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου και ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ, έχασε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες με την κορυφαία στο 20' όταν ο Γκουντρουμπής βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Καρακούτση ο οποίος απέκρουσε το σούτ του επιθετικού των μελανόλευκων.

Αφού ο Πιερικός δεν κατάφερε να μειώσει ήρθε ξανά ο Ιγνατίδης και ουσιαστικά ... τελείωσε τη διαδικασία του  αγώνα από τα πρώτα 30' λεπτά, καθώς στο 2ο ημίχρονο δεν υπήρξε κάποια σημαντική ευκαιρία από τις δύο ομάδες που κρατούσαν δυνάμεις εν όψει της συνέχειας.

Από εδώ και πέρα, αν και η ομάδα του Πιερικού είναι σε πιο ασφαλής θέση (39 βαθμούς) από τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται από κάτω, είναι στο χέρι του να τελειώσει τη διαδικασία παραμονής μια και καλή στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στο Κιλκισιακό (1/4) με νίκη ή ακόμα και ισοπαλία. Την επόμενη αγωνιστική πάντως οι Κατερινιώτες έχουν ρεπό, που θα αναπληρώσουν με φιλικό αγώνα το Σάββατο 24/3.

Οι συνθέσεις των ομάδων στον  ΔΑΚ.

Πιερικός (Λεωνίδας Μπίλης):
Παπατολίκας, Κατσιαμήτας(Κοκονόζι), Κραγιόπουλος, Κανταρτζής, Χατζηδίμπας(Κωστίκος), Ηλιάδης, Λαζαρίδης, Καρτσαμπάς, Γκουντρουμπής(Κυριλλίδης), Κυπαρίσσης, Σαμανίδης(Βοσνιάδης).

Άρης Παλαιοχωρίου (Κωστας Βελιτζέλος):Καρακούτσης, Κουκουλέκης, Αγτζίδης, Αποστόλου, Ταΐρης, Σκέμπη, Δημητρακόπουλος, Ιγνατίδης, Καρλόπουλος, Σιμόνι.

6 σχόλια:

  1. Δεν χρειάζεται τέτοιο ξεβρακωμα ρε παιδιά..... Δεν υπάρχει τελικά τίποτα..... Να παρακαλάμε να κερδίσει η καριτσα τη Νάουσα γιατί σε τριπλή ισοπαλία Πιερικό Νάουσα κιλικισιακος αντε γειά.... Ο αγροτικός θα κερδίσει μακεδονικό και κάνει Χ με Νάουσα, Αυτά για αυτούς που πιστεύουν ότι η ομάδα μας σώθηκε και εγκληματισανε σήμερα, που είσαι ρε γιωρικα,..... Παπαδημητρίου ευχαριστώ για τη φιλοξενία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσυ ρε παδημητριου τη θες να μας πεις τωρα παρακαλατε την καριτσα γιατι εχεις σιγουρο την νικη εδω μεσα του κιλκισιακου εκτος αν εισαι και εσυ απο αυτους που θελουν να πεσει η ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να εκφραζεις καποιος μια διαφορετικη αποψη ή να εχει αλλη προσεγγιση δεν σημαινει οτι θελει το κακο της ομαδος ή τη πτωση της, ανησυχια εκφραζω σε ενα σεναριο που ειναι πολυ πιθανον.Ναι εχουμε τις τυχες στα χερια μας στο παιχνιδι με τον Κιλκισιακο, αλλα μεχρι στιγμης απο οτι αντιλαμβανεσαι και εσυ δεν εχουμε καμια υπερομαδα που ξεχωριζει απο τις αλλες επομενως οδηγουμαστε σε ντερμπι.......για αυτο και μιλησα για το ευκολο ξεβρακωμα με το παλιοχωρι ως ατυχης εμπνευση της διοικησης!!!!!!! ευχομαι να τελειωσει το θεμα παραμονης αυτην τη κυριακη .παπαδημητριου ευχαριστω για την φιλοξενια

      Διαγραφή
  3. Παιδιά είναι πολλές ομάδες από κάτω μας. Είναι αδύνατον να κερδίσουν όλες από δύο φορές. Πιστεύω παρόλο που έχουμε ρεπό στο τέλος της επόμενης αγωνιστικής θα έχουμε σωθεί. Όσο για αυτές τις ήττες ας ελπίσουμε να είναι οι τελευταίες και του χρόνου να δούμε έναν ΠΙΕΡΙΚΟ πρωτοπόρο! Ας ξεκινήσει η αντεπίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουκουβίτη, κάτι μου λέει ότι και του χρόνου τον ίδιο Πιερικό θα δούμε.

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  4. Παιδιά μην τρελαίνεσται το παλιοχωρι πενταπλάσιο μπατζετ από τον πιερικό έχει. Όσο για το αν σωθηκαμε εγώ πιστεύω ναι. Ας κερδίσει ο Κιλκισιακος πρώτα την Αριδαια και μετά βλέπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!