ΣΦΚ Πιερικός-Κιλκισιακός: Ο τελικός των τελικών!

Ο Κυριακάτικος αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής στο Α'ΔΑΚ ανάμεσα σε Πιερικό και Κιλκισιακό είναι ο πιο σημαντικός και καθοριστικός της σεζόν για την ομάδα της Πιερίας.
Στο χέρι του Πιερικού είναι όμως η διαδικασία ενός τελικού να μετατραπεί σε τυπική διαδικασία. Απόλυτος στόχος η νίκη. Ίσως το γρήγορο γκολ από πλευράς Πιερικού να δώσει έξτρα ώθηση στην ομάδα και το φίλαθλο κοινό του νομού που θα παρευρεθεί στο γήπεδο.
Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σταματήσουμε να κοιτάζουμε τον δικό μας αγώνα, και να καρφωθούμε σε οθόνες κινητών και ραδιόφωνα ώστε να μαθαίνουμε τη διαδικασία του άλλου αγώνα.. Δευτερεύων στόχος η ισοπαλία λοιπόν... για ''τους καρδιακούς''. 
Σε περίπτωση ήττας έστω με ένα γκολ, ο Πιερικός είναι ο χαμένος. ΑΛΛΑ, ο αγώνας ''κλειδί' της Νάουσας απέναντι στον Αγροτικό θα κρίνει εν τέλει την υπόθεση σωτηρία ή υποβιβασμός σε περίπτωση ήττας Πιερικού (υποβιβάζεται μόνο με ισοπαλία στον συγκεκριμένο αγώνα).

Ο προπονητής του Πιερικού, Λεωνίδας Μπίλης δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Κωστίκο,Κατσιαμήτα,Κοκονόζι (τιμωρημένοι) και Σίμο Παπαδόπουλο (τραυματίας), ενώ θα παραχωρήσει αναλυτική συνέντευξη τύπου αύριο 29/3 στα γραφεία του γηπέδου.


Ποιους ''ρίχνει'' ο Πιερικός, σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας με Κιλκισιακό.
Στον αντίποδα ο Κιλκισιακός είναι η ''ευαλωτη'' ομάδα στο μεταξύ μας παιχνίδι, καθώς η νίκη και μόνο αυτή θα μπορεί να τον κρατήσει στη κατηγορία. Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που ο Πιερικός καταφέρει το θετικό αποτέλεσμα;
Ο Κιλκισιακός θα υποβιβαστεί αυτόματα στο τοπικό πρωτάθλημα του Κιλκίς, και μαζί του οι πρώην ποδοσφαιριστές του Πιερικού, Νίκος Ιορδανίδης (πρώην αρχηγός της ομάδας με δύο περάσματα από τους μελανόλευκους (13/14 και 15/16), και οι Κατερινιώτες Παύλος Καθάριος (13/14) και Ηλίας Προβατίδης (2007 και 2010/11). Μαζί τους και ο πρώην προπονητής της ομάδας μας, Μάκης Κατσαβάκης που κοουτσαρε την σεζόν 2009-10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!