Σαμανίδης: «Με διπλό στην Ημαθία, 99% σωμένος ο Πιερικός»

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΩΝ» ΜΙΛΑ ΜΕ… ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΗΝ «Αrena»

Για τη νίκη-ανάσα με τον Αγροτικό Αστέρα («συν 3» από τη σωτηρία), την έξοδο στα Τρίκαλα Ημαθίας την Κυριακή (τελευταία φετινή) και την… εξασφάλιση που «ζυγώνει», μίλησε στην «Α» ο αρχηγός του Πιερικού, Κώστας Σαμανίδης.
Φωτογραφία του Kwnstantinos Samanidis.
Για τη νίκη-ανάσα με τον Αγροτικό Αστέρα («συν 3» από τη σωτηρία), την έξοδο στα Τρίκαλα Ημαθίας την Κυριακή (τελευταία φετινή) και την… εξασφάλιση που «ζυγώνει», μίλησε στην «Α» ο αρχηγός του Πιερικού, Κώστας Σαμανίδης. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός τόνισε αρχικά: «Ήταν η νίκη της χρονιάς με τον Αγροτικό Αστέρα, διπλής αξίας, με ανταγωνιστή, που τον φτάσαμε στην κατάταξη και «έχουμε» την ισοβαθμία. Ήμασταν οριακά μετά από 4 ισοπαλίες, αλλά βελτιώσαμε την άμυνα. Ο κ. Μπίλης δεν πρόλαβε να αλλάξει πολλά, κυρίως την ψυχολογία, που έφερε ο αποκλεισμός στο κύπελλο από τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, είναι έμπειρος στην κατηγορία, μας μετέδωσε μεγαλύτερη πίστη. Νωρίτερα, ο κ. Χριστοφορίδης έφερε ηρεμία και αποχώρησε αήττητος. Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων είναι στα μέτρα μας, υπερτερούμε σε μονάδες, φανέλα και βαθμολογικά, αλλά παραμένει η πίεσή μας. Δεν σωθήκαμε ακόμα, κάτι που εύλογα βαραίνει τα πόδια μας, όταν πρέπει να κερδίσεις. Ο αντίπαλος παίζει το τελευταίο χαρτί του μαθηματικά, εμείς είμαστε στο 80% εξασφαλισμένοι. Με διπλό αγγίζουμε την παραμονή, κατά 99%, δεν γίνεται να πέσουμε. Έχουμε τρία ματς μέσα, με Αριδαία, Παλαιοχώρι, Κιλκισιακό».
«ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ»

Για να συνεχίσει ο 30χρονος πλάγιος μπακ (φέτος κυρίως αριστερά), με θητεία ακόμα σε Διαγόρα Σεβαστής, Πύδνα Κίτρους, Αιγινιακό, Λεπτοκαρυά, Εθνικό Κατερίνης και Ηρακλή Αμπελοκήπων: «Το ατού μας φέτος είναι το ταλέντο και η φιλοδοξία, τα κίνητρα και τα τρεξίματα του νεανικού ρόστερ. Μειονέκτημα η απειρία, φάνηκε στο τέλος αγώνων, που δεχτήκαμε γκολ, όπως με Εδεσσαϊκό και Μακεδονικό, αλλιώς θα ήμασταν ψηλότερα. Βοηθάμε όσο μπορούμε τους νεαρούς οι πιο «παλιοί», δίνουμε το παράδειγμα. Μόνο ο Λαζαρίδης, ο Παπατολίκας και εγώ είμαστε άνω των 30. Καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο στα τελευταία ματς, φέτος μας ξέχασε στα δύσκολα και υποσχόμαστε ότι θα αλλάξουν πολλά του χρόνου».
Στα αγωνιστικά, την Κυριακή θα λείψει μόνο ο ανέτοιμος Βοσνιάδης, αφού γυρνούν Κυπαρίσσης και Καρτσαμπάς, ενώ οι μελανόλευκοι θα συναντήσουν τους παλιούς γνώριμους, Τερζή και Ποτουρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!