ΚΕΡΔΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ ΤΟΥ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ!

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε η ομάδα του Πιερικού απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας στο Α'Δακ με σκορ 1-0, και πλέον η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη μπορεί να αρχίσει να σχεδιάζει άφοβα τη στρατηγική και την οργάνωση της επόμενης σεζόν. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στους δύο αδικοχαμένους φιλάθλους των μελανόλευκων, Γιώργο Γκιάτα και Γιώργο Βλάγκα.
Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, ο Πιερικός κατάφερε στο τέλος να ευστοχήσει με τον Κανταρτζή και να αναδειχθεί δίκαια νικητής του αγώνα, καθώς ήταν αυτός που έβγαλε το πάθος και έδειξε ότι ήθελε να κερδίσει πάση θυσία ώστε να είναι εξασφαλισμένος και όσο πιο ψηλότερα γίνεται.!

Το γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 89ο λεπτό του αγώνα όταν από εκτέλεση φάουλ του Κατσιαμήτα ο Κανταρτζής έπιασε τη κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καραγιαννίδη.

                                      Το γκολ του αγώνα

*Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους δύο αδικοχαμένους φιλάθλους της ομάδας, ενώ οι δύο ομάδες κατέθεσαν ανθοδέσμες στη μνήμη τους στη Θύρα 5 οπού τοποθετήθηκαν φωτογραφίες και πανό. Να σημειωθεί ότι τον αγώνα παρακολούθησαν μέλη της οικογένειας του Γιώργου Γκιάτα, ενώ στη θέση που συνήθως καθότανε και παρακολουθούσε τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας τοποθετήθηκε η φωτογραφία του με λουλούδια και κασκόλ.

*Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 400 φίλοι της ομάδας.

*Τους 39 βαθμούς έφτασε ο Πιερικός που βρίσκεται στη 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Επόμενος αγώνας εντός έδρας απέναντι στον Άρη Παλαιοχωρίου την επόμενη Κυριακή 18/3.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: (Λεωνίδας Μπίλης) Παπατολίκας, Κυπαρίσσης (Κοκονόζι), Κραγιόπουλος (Καρτσαμπάς), Κανταρτζής, Χατζηδίμπας, Ηλιάδης, Κωστίκος (Παλιάτσιος), Λαζαρίδης, Γκουντρουμπής, Κτιστόπουλος(Κατσιαμήτας), Σαμανίδης.

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης) Καραγιαννίδης, Κιουλτζόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Σαμαρόπουλος, Μούλας, Ελευθεριάδης, Κάρτζιος, Πολύζος, Μουσόνι, Ελευθεριάδης Λ, Πινχέιρο.

Aκολουθεί φωτορεπορτάζ του PNEWS:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!