Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Πιερικό – Υπό παραίτηση η διοίκηση Κοκαβίδη

Με ταχύτητα φωτός φαίνεται ότι «τρέχουν» οι εξελίξεις στον Πιερικό, οι οποίες θέλουν τον πρόεδρο Γιώργο Κοκαβίδη και το Διοικητικό Συμβούλιο της ιστορικής ομάδας να τελούν υπό παραίτηση.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η τελευταία συνεδρίαση του νυν Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο και θα δρομολογήσει την πραγματοποίηση της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης εντός του επόμενου 15νθήμερου. Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης το διοικητικό συμβούλιο  θα ορίσει  και την ημερομηνία των εκλογών, από τις οποίες θα αναδειχθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η παραίτηση του Γιώργου Κοκαβίδη και των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ. οφείλεται στις δυσθεώρητες οικονομικές υποχρεώσεις της μελανόλευκης ομάδας για τη νέα χρονιά.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτός από το «σχήμα» του Σάκη Μπίνια, που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τη διοίκηση της ομάδας, υπάρχει και άλλος «μνηστήρας», που ενδιαφέρεται να αναλάβει τα ηνία στον Πιερικό.
Νεότερες αποκλειστικές πληροφορίες το ερχόμενο Σάββατο εδώ στο Ντελάλη μετά τη συνεδρίαση !!!

οdelalis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!