Σάκης Μπίνιας: «Στέλνουμε τελεσίγραφο για εκλογές με καταλυτική ημερομηνία!»

Συνέντευξη στα ΜΜΕ της πόλης έδωσε η ενδιαφερόμενη παράταξη με μπροστάρη τον κ.Σάκη Μπίνια και τους Παναγιώτη Διακουμάκο-Σταύρο Διαμαντόπουλο (και άλλων) για την ομάδα του Πιερικού.
Το κύριο χαρακτηριστικό των όσων ειπώθηκαν ήταν ότι η συγκεκριμένη κίνηση έδωσε ημερομηνία λήξης ενδιαφέροντος εάν η νυν διοίκηση δεν συγκληθεί εκλογική Γενική Συνέλευση μέχρι και την επόμενη Παρασκευή 15/6.
Φωτογραφία του χρήστη PierikosNews.gr.
Ο κ.Σάκης Μπίνιας (στη μέση) δεξιά ο κ.Παναγιώτης Διακουμάκος, και αριστερά ο κ.Διαμαντόπουλος.

Η αρχική τοποθέτηση του κ.Μπίνια:
«Έχουμε μια πανίσχυρη ομάδα και έχουμε αποφασίσει να εμπλακούμε διοικητικά στον Πιερικό. Το τελεσίγραφο που στέλνω εγώ είναι ένα.. Εάν δεν γίνει έως την επόμενη Παρασκευή 15/6 εκλογική Γενική Συνέλευση, εγώ σαν Σάκης Μπίνιας παραιτούμαι από όλα. Δεν έχω ξανά δει συμβούλιο να τους παρακαλάς να κάνουν ΔΣ, να συζητήσουν και οι 15 τα προβλήματα και να μην το κάνουν. Δεν με ενδιαφέρει η συμπεριφορά τους, ούτε τι λένε, αυτό είναι το τελεσίγραφο. Εμείς έχουμε στόχο να πάρουμε την ομάδα, το πρώτο θέμα είναι η οργάνωση, να φτάσουμε στα ύψη τον Πιερικό, όχι σαν όνομα, αλλά σαν επιχείρηση γιατί πλέον όλα έχουν μετατραπεί σε επιχειρήσεις. Μια επιχείρηση για να φτάσει ψηλά θέλει οργάνωση, θέλει γνώση, θέλει μόρφωση. Δεν νομίζω να ξέρει το νυν διοικητικό Συμβούλιο τι σημαίνει ο όρος Διοικητικό συμβούλιο, τμήμα γραμματείας, γραφείο τύπου, γραφείο ενημέρωσης, γραφείο φιλάθλων, τμήμα λογιστηρίου, τμήμα αγωνιστικού προσωπικού, νομικού συμβούλου, χορηγίες, εισιτήρια διάρκειας κλπ. Εμείς θέλουμε να πάμε το Πιερικό ψηλά, να γεμίσει το γήπεδο με κόσμο και να μιλάνε όλοι για αυτή την ομάδα.»


Ερώτηση αθλητικογράφου: Με ποιο δικαίωμα και από ποια θέση ζητάτε την παραίτηση του νυν ΔΣ; 

Απάντηση κ.Μπίνια: «Υπάρχει μια νόμιμη διοίκηση διαρκείας 2 ετών. Η χρονιά η περσινή τι έδειξε; Έδειξε αστάθεια και αδυναμία και ότι δεν υπάρχει μέλλον. Εαν σας ευχαριστεί αυτό το θέμα κακώς ήρθαμε εδώ και έχουμε εμπλακεί εμείς. Εμείς δίνουμε την ελπίδα και το μέλλον.»

Ερώτηση αθλητικογράφου: Μπορείτε να μας κάνετε ξεκάθαρη την πρόταση σας; ποιοι είναι οι στόχοι και οι θέσεις σας για τον Πιερικό;

Απάντηση κ.Μπίνια: «Πρώτον, στη παράταξη μου είναι άτομα τα οποία δεν είναι παρευρισκόμενοι, είμαστε άνθρωποι καταξιωμένοι στη κοινωνία, ειναι γνώστες των αθλητικών θεμάτων, αγαπάνε τον Πιερικό. Δεύτερον, υπάρχουν επιχειρηματίες οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον να με στηρίξουν οικονομικά. Ονόματα δεν θα ανακοινωθούν. Υπάρχει εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπο μου, ο οποίος θα συνεισφέρει.»

Ερώτηση αθλητικογράφου: Πως θα προκαλέσετε τις εκλογές;  Υπάρχει αυτή τη στιγμή διοίκηση με διάρκεια ενός ακόμη έτους.

«Εμείς δεν μπορούμε να προκαλέσουμε τίποτα, εμείς ήρθαμε να ενημερώσουμε το ενδιαφέρον μας και τη θέση μας δια του τύπου και ίσως η πίεση που θα ασκηθεί να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα και να οδηγηθούμε σε συνέλευση. Το νυν ΔΣ θα επισημάνει το εάν μπορεί να συνεχίσει ή όχι και τη νέα χρονιά. Η πίεση που θα ασκηθεί μέσα από εσάς (τα ΜΜΕ) ίσως στείλει κάποια μηνύματα.»

Ερώτηση αθλητικογράφου: Εφόσον συνεχίσει η νυν διοίκηση και την ερχόμενη χρονιά, με δεδομένο ότι το Δεκέμβρη λήγει η θητεία της, οπού πάμε αναγκαστικά σε εκλογές, θα συνεχίσει να υφίσταται το ενδιαφέρον σας;

«Εμένα με νοιάζει να ξέρω αυτοί οι άνθρωποι τι κακό έχουν προξενήσει, ή πόσο πληγωμένη θα είναι η ομάδα μέχρι τότε, το κλίμα εμπιστοσύνης προς όλους, γιαυτό δεν πρέπει να πάμε σε εκλογές Δεκεμβρίου με τίποτα, επίσης δεν ξέρω αν στη πολιτική τους είναι αν θέλουν να διαλύσουν τον Πιερικό(!) Θα κριθώ αν πάρω την ομάδα από την αρχή της σεζόν, δεν θα κριθώ αν τη πάρω στο τέλος.»Σε λίγο περισσότερα με βίντεο ολόκληρης της συζήτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!