Νέα διοίκηση για τον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ!

Εποχή Σάκη Μπίνια και των συνεργατών του από σήμερα στον Πιερικό μετά την εκλογική διαδικασία στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης "ΕΚΑΒΗ".

Η εκλογή ήταν ομόφωνη και έτσι η μοναδική επίσημη πρόταση που ήρθε στην συνέλευση αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας του συλλόγου..


Αναλυτικά τα ονόματα του 15μελους σχήματος που εκλεχθηκε και αναλαμβάνει την ομάδα του Πιερικού:

Τακτικοί: Διακουμάκος Παναγιώτης Μπίνιας Αθανάσιος Χατζηκώστας Γιώργος Τζιλίνης Θεόδωρος Μπασμπανάς Σάκης Ρουμελιώτης Ανδρέας Κεραηλίδης Δημήτριος Κεραμιδάς Βασίλειος Ταρασιάδης Χρήστος Ταρασιάδης Παναγιώτης Δαδάκος Βασίλειος Μαργαρίτης Ευθύμιος Γιαννακός Βασίλειος Τσαρτσιταλίδης Σταύρος Παναγιωτίδου Κατερίνα (βόλεϊ) Αναπληρωματικοί: Πιπερίδης Λεωνίδας Δαλαμήτρας Αστέριος Βέτσος Ιωάννης Εξελεγκτική Επιτροπή: Χάρλας Κωνσταντίνος Ζανέτας Λεωνίδας Σαρρής Κωνσταντίνος

Στα διαδικαστικά της συνέλευσης προηγήθηκαν και εγκρίθηκαν όλα τα θέματα (οικονομικός-διοικητικός απολογισμός) - Δόθηκε πράσινο φως στην ομάδα Βόλει του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ για την πρόταση συνένωσης με τον Αρχέλαο. Και στη συνέχεια περάσαμε στη διαδικασία των εκλογών, μια διαδικασία όμως που σχολιάστηκε εντελώς αρνητικά από τους πάντες, κύριο χαρακτηριστικό ότι υπήρξε διαφωνία δύο μελών της νέας διοίκησης με το καλημέρα.. προκαλώντας τις απορίες των μελών.. ενώ παράλληλα έλειπαν αρκετοί εξ αυτών. Τέλος, ο μοναδικός που πήρε το λόγο από τη συγκεκριμένη κίνηση να μιλήσει για τους στόχους και τις θέσεις τους, ήταν ο κ.Κεραιλίδης Δημήτρης ο οποίος δήλωσε ότι θα υπάρξει αναλυτική συνέντευξη τύπου οπού εκεί θα δοθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και θα δοθούν οι απαντήσεις που πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!