Γιώργος Κοκαβίδης: «Ψάχνουμε σοβαρούς ανθρώπους»

Καμία διάθεση να σχολιάσει και να αντιπαρατεθεί σε όσα είπε ο Σάκης Μπίνιας στους εκπροσώπους του Τύπου της Κατερίνης δεν έχει ο πρόεδρος του Πιερικού, Γιώργος Κοκαβίδης.
«Ουδέν σχόλιο. Η κοινωνία της Κατερίνης είναι αρκετά μικρή, όλοι γνωριζόμαστε και όλοι κρινόμαστε», ήταν η λιτή τοποθέτηση του διοικητικού ηγέτη των «μελανολεύκων», ως συνέχεια των όσων είχε πει πριν από τη συνάντηση του Σάκη Μπίνια με τους εκπροσώπους του Τύπου στην Κατερίνη.
Ο Γιώργος Κοκαβίδης αναφέρθηκε, επίσης, και στα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν και τόνισε πως βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων και επαφών με επιχειρηματίες, προκειμένου να συνδράμουν την προσπάθεια για τη νέα χρονιά.
«Ψάχνουμε για μια βιώσιμη λύση με σοβαρούς ανθρώπους, προκειμένου να μπορέσουν να εμπλακούν στα πράγματα του Πιερικού και να στηρίξουμε την προσπάθεια που ξεκίνησε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.
Βάλαμε τις βάσεις, όμως, η δουλειά πρέπει να συνεχιστεί με νέους παίκτες από την περιοχή μας και κάποιους πιο έμπειρους. Με τη φετινή παραγωγική χρονιά, αρκετοί είναι αυτοί που πείθονται ότι πρέπει να ασχοληθούν με τον Πιερικό», τόνισε στην εφημερίδα Μetrosport ο πρόεδρος του Πιερικού, Γιώργος Κοκαβίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!