Ήττα στο φινάλε για τον Πιερικό.. που πάει για το κύπελλο!

Με γκολ που πέτυχε στο φινάλε του αγώνα η Νίκη Βόλου, κατάφερε να πάρει το τρίποντο στο Α'ΔΑΚ επί του Πιερικού με σκορ 1-2. 
Οι Μελανόλευκοι είχαν μείνει πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, όταν ο Κέρι με πέναλτι έβαλε μπροστά την ομάδα του σημειώνοντας το 0-1 αλλά ο Θανάσης Καρτσαμπάς, κατάφερε στο 73΄να φέρει το παιχνίδια στα ίσια πετυχαίνοντας το 1-1.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι, έβαλε ο Παπαδόπουλος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.


Ο Πιερικός χωρίς άγχος πλέον αφού καθάρισε το θέμα παραμονής.. μπήκε στο γήπεδο έχοντας άλλο αέρα και έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο πίεσης, που φάνηκε να αποδίδει, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα η μπάλα βρισκόταν στα καρέ των Βολιωτών.

Στο 14 ο Παπαδόπουλος θα κερδίσει πέναλτι (πολλές διαμαρτυρίες από τους Κατερινιώτες για την απόφαση του διαιτητή) το οποίο θα μετατρέψει ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού και νυν της Νίκης, Κέρι, σε γκολ ανοίγοντας το σκορ.
Στο 37΄ο Ντινόπουλος θα σουτάρει απο καλή θέση για να περάσει λίγο άουτ η μπάλα.
Στο 49΄ο Βουκομάνοβιτς θα βγεί απέναντι απο τον Τοπουζλή αλλά θα πλασάρει ψηλά άουτ.
Στο 73΄και μετά απο σέντρα του Λαζαρίδη, ο Καρτσαμπάς Θ. θα εκμεταλλευτεί τις κόντρες μέσα στην περιοχή του Παπαδόπουλου και θα ισοφαρίσει για τον Πιερικό.
Στο 85΄η Νίκη θα έχει αρχικά δοκάρι όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μέτσε ο Τοπουζλής θα βγάλει δύσκολα κρατώντας το σκορ και η μπάλα θα βρεί στο δοκάρι του, κάτι όμως που δε θα γίνει στις καθυστερήσεις, όταν σε σέντρα του Κέρι η μπάλα θα βρεί στην συμβολή των δοκών του Τοπουζλή και θα πέσει στα πόδια του επερχόμενου Παπαδόπουλου, ο οποίος εύκολα θα δώσει τους 3 βαθμούς στην ομάδα του.

Η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ'Εθνικής έπεσε, με την ομάδα του Πιερικού να τερματίζει στην 7η θέση με 35 βαθμούς. Πλέον η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη μένει να κάνει το καθήκον της και να ολοκληρώσει τη χρονιά κατακτώντας το κύπελλο της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ απέναντι στη ΑΕ Καρίτσας σε ένα μάτς που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 19:00 στο Α'ΔΑΚ.

Διαιτητής ο Μπουμαρσόπουλος με βοηθούς τους Νίκζα και Στάικο

Πιερικός:  Τοπουζλής, Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς Αλ., Τουλίκας, Λαζαρίδης, Κραγιόπουλος, Μπουζούκης (81’ Κυπαρίσσης), Ντινόπουλος (89’ Γιώτσας), Σάντος (68’ Λαμπίρης), Καρτσαμπάς Αθ., Σεχολάρι

Νίκη Βόλου: Κ. Παπαδόπουλος, Θ. Παπαδόπουλος, Καντούτσης, Καρτσαμπάς, Παπαδήμας, Ιορδανίδης (93’ Μετούσι), Τσεμπερίδης, Κέρι, Δεμηρτζόγλου (79’ Βουρδάκης), Τσιώλης (79’ Μέτσε), Μαντζίρης (46’ Μαντζίρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!