Το κύπελλο η Καρίτσα - Το θύμα ο Πιερικός

Για μια ακόμη χρονιά ο Πιερικός φαίνεται ότι ''έπεσε στη παγίδα'' και δεν κατάφερε να διεκδικήσει αυτό το τρόπαιο. Η Καρίτσα κέρδισε με σκορ 2-0 την ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη που έκανε ένα άσχημο πρώτο ημίχρονο... ωστόσο έπαιζε με 10 παίκτες και χωρίς τερματοφύλακα από το 16'.

Ο Πιερικός δεν ξεκίνησε τον αγώνα όπως θα έπρεπε, με την Καρίτσα να το εκμεταλλεύεται πετυχαίνοντας το 1-0 στο 12' με ψηλοκρεμαστό σουτ του Μακράκη. 

Στο 16' ο Τοπουζλής παρατάει την εστία του και βγαίνει εκτός μεγάλης περιοχής πέφτοντας πάνω στον Μακράκη, με τον διαιτητή Μέγα να του δείχνει απευθείας την κόκκινη κάρτα, φέρνοντας τα πάνω κάτω σε έναν τελικό που μόλις είχε ξεκινήσει... 
Πολλές οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Πιερικού για τη συγκεκριμένη φάση.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Πιερικός δεν είχε στην 18αδα δεύτερο τερματοφύλακα καθώς ο Αλεξιάδης ήταν τραυματίας και ο Πατσιογιώργος ακολούθησε την πορεία του Σκλιοπίδη θέτοντας τον εαυτό του εκτός ομάδας εδώ και αρκετό καιρό.
Έτσι αναγκαστικά τα γάντια του τερματοφύλακα φόρεσε ο Μηλιώτης.

Στο 28' η ΑΕ Καρίτσας έγραψε το 2-0 με τον Κωτσιόπουλο.

Στο 2ο ημίχρονο ο Πιερικός προσπάθησε με ότι δύναμη μπορούσε να έχει, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει κάτι αξιόλογο... με τη Καρίτσα να ελέγχει σχετικά την ροή του αγώνα... το 2-0 ήταν το τελικό σκορ του κυπέλλου και οι Κιτρινόμαυροι πανηγύρισαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την κατάκτηση του τροπαίου.... με τον Πιερικό για μια ακόμη χρονιά να είναι απλά ένας φιναλίστ, άξιος της μοίρας του. 

Φυσικά όμως και δεν λέει κάτι αυτό, καθώς ο Πιερικός δεν είναι φτιαγμένος για τέτοιου είδους διοργανώσεις... και ελπίζουμε σύντομα να ξεφύγει από αυτή τη μιζέρια που τον διακατέχει εδώ και τόσα χρόνια. Ο Πιερικός είναι ομάδας μεγαλύτερων κατηγοριών, και αυτό το ξέρουν όλοι.
Μένει λοιπόν να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα.. ποια θα είναι η συνέχεια για τον ιστορικό σύλλογο; Θα μάθουμε σύντομα... 

προς το παρών...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!

Διαιτητής: Μέγας
Βοηθοί: Φωτιάδου, Τσικλητάρη Β.
Οι συνθέσεις:
ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Λαγδάρης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Τροΐρης, Δημητρουλόπουλος (63’ Σαμανίδης), Οικονόμου, Μπενίσκος (39’ Ν. Κυπαρίσσης), Κυρτέγος (88’ Μητράκας), Μακράκης (76’ Τσιώμης).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τοπουζλής, Τουλίκας, Κραγιόπουλος, Χατζηδίμπας, Αθ. Καρτσαμπάς, Αλ. Καρτσαμπάς (22’ Μηλιώτης), Λαζαρίδης, Σόουζα (46’ Γ. Κυπαρίσσης), Σεχολάρι, Ντινόπουλος (46’ Κωτσιαρίδης), Μπουζούκης (72’ Κωστόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!