Με το δεξί ο Πιερικός!

Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Πιερικό στον εκτός έδρας αγώνα στην Αγριά απέναντι στον τοπικό Θησέα με σκορ 0-1.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές ευκαιρίες στην εστία του Κεφαλά. Το γκολ για τους Κατερινιώτες πέτυχε ο επιθετικός Βασίλης Σαχινίδης που έκανε την διαφορά στον αγώνα με τις ενέργειες του. Ο ίδιος στο τέλος του 1ου ημιχρόνου πήγε να κάνει δύο τα τέρματα του, αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. 
Στο 2ο ημίχρονο η Αγριά απείλησε τον Πιερικό, όμως δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι, καθώς η άμυνα των ασπρόμαυρων στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, με το σκορ να παραμένει έως το τέλος.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Βοηθοί: Νίκζας, Στάικος (Λάρισας)

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κεφαλάς, Ιακωβίδης, Διαμαντόπουλος, Μπόρας (46’ Κοτζαθανάσης), Γιαουπλάρι (75’ Κυρίτσης), Γαλανόπουλος (46’ Ζαχαράκης), Χατζησταμάτης (70’ Σιώμος), Πέτσης, Ιωαννίδης, Οικονόμου, Βλάχος.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Ρογγότης, Τακίδης, Μπούζουρας, Κόλα, Ιβανίδης (85’ Λαμπίρης), Μακρής, Μηλιώτης (60’ Δεμηρτζόγλου), Χαρτσιάς (92’ Πετράκος), Κυπαρίσσης (65’ Λαζαρίδης), Σαχινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!