Φιλική νίκη με 'άρωμα πρωταθλήματος' για τον Πιερικό στη Τσαριτσάνη

Mε γκολ του Μηλιώτη στο 47′ ο Πιερικός επικράτησε με 1-0 στην Τσαριτσάνη, επί του τοπικού Οικονόμου, σε φιλικό προετοιμασίας. Πρόκειται για αγώνα ''πρόβα τζενεράλε'' καθώς οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ'Εθνικής. Άφησε υποσχέσεις ο Πιερικός για μια ακόμη φορά.
Ο Πιερικός ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα, με πάνω 
από 10 τελικές προσπάθειες στην εστία. 
Το γκολ ήρθε στο 47' έπειτα από ατομική ενέργεια του νεαρού Μηλιώτη ο οποίος πέρασε την άμυνα του Οικονόμου και σκόραρε. Αρκετά ικανοποιητική στο σύνολο της η ομάδα του Απόστολου Στύλου, που απλά πρέπει να βελτιωθεί στο κομμάτι των τελειωμάτων των φάσεων επιθετικά.


ΣΟΚ ΜΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ
Στα δυσάρεστα της ημέρας ο σοβαρός τραυματισμός του Γιώργου Μπουζούκη ο οποίος πάνω σε μια κόντρα δέχτηκε μια άσχημη ανατροπή από ποδοσφαιριστή του Οικονόμου. Ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής έδειξε ότι πονάει αρκετά και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο οπού διαγνωστηκε με κάταγμα αστραγαλου, αύριο θα εξεταστεί περαιτέρω από τον ιατρό της ομάδας, πάντως σε πρώτη φάση όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για κάποιες εβδομάδες. 

Οι συνθέσεις των ομάδων
Οικονόμος Τσαριτσάνης: Νούσιας, Σωτ. Πάτσης, Μπουμπουνάρας, Β. Μάρκου. Παν. Γαλάνης, Αν. Μιφτάρη, Καραλούλης, Μουλτσιάς, Μπαλογιάννης, Τόλιος.
Έπαιξαν και οι Γκρέυ, Δημ. Ντούφας, Ζησ. Αναγνωστούλης, Πολυκ. Δραγατσίκης, Προδ. Ποτόσογλου, Αθαν. Αργύρης, Αλεξ. Τσιούτσιας, Ηλ. Καραγιάννης, Ιωαν. Πίπιλας, Ιωσ. Αποστολάκης, Στελ. Δραχαλίβας.


Πιερικός (Απόστολος Στύλος): Παπατολίκας, Τακίδης, Μηλιώτης, Δεμηρτζόγλου, Μπουζούκης, Χαρτσιάς, Ρογγότης, Μπούτζουρας, Σαχινίδης, Κόλα, Παγωνίδης.
Έπαιξαν και οι Λαζαρίδης, Πετράκος, Ιβανίδης, Μπαλάφας, Λαμπίρης, Κυπαρίσσης, Β. Τουλίκας, Παντζιάλας, Κριεμάντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!