Πιερικός τεσσάρων αστέρων!

Στο πρώτο εντός έδρας αγώνα στη Κατερίνη, υπό το βλέμμα 400 φιλάθλων ο Πιερικός κέρδισε εύκολα και με πολύ καλό ποδόσφαιρο τον Ηρακλή Λάρισας με σκορ 4-0.
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Πιερικό που απέδειξε ότι δεν τον λένε άδικα ''φαβορί της κατηγορίας'', ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα, χωρίς να κινδυνέψει καθόλου, έπαιξε ένα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και χαροποίησε τους Κατερινιώτες φιλάθλους.


Το 1-0 ήρθε στο 32' με κεφαλιά του Σαχινίδη. Στο 43' ο Δερητζόγλου με ατομική ενέργεια πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ περνώντας όλη την άμυνα του Ηρακλή. Το 3-0 έγινε με κεφαλιά του Ρογγότη, ενώ το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 58' με σουτ του Χαρτσιά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ δύσκολο έργο που έγινε ακόμη πιο δύσκολο μετά την αποβολή του Τάρτα στο 31΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Πιερικός θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα γκολ, με τους παίκτες του Απόστολου Στύλου να ρίχνουν ''ρυθμούς'' μετά το 60'.


*Στις κερκίδες του γηπέδου παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Κατερίνης κ.Κώστας Κουκοδήμος με τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Συμεωνίδη, δύο άνθρωποι που έχουν βοηθήσει στο έπακρο για να δημιουργηθεί αυτή η ομάδα φέτος.



Σύνθεση Πιερικού: Γουναρίδης, Μπουζούρας, Τουλίκας, Ρογγότης, Τακίδης, Μακρής, Ιβανίδης(Λαζαρίδης), Δεμηρτζόγλου(Κόλα), Πετράκος(Κυπαρίσσης), Χαρτσιάς(Μηλιώτης), Σαχινίδης.

Σύνθεση Ηρακλή Λάρισας: Ντίντης, Κρίτσας, Ψωμόλιας, Τσάκαλι, Νεμπεγλέρας, Γιαννακόπουλος, Μανιώτης, Κοντοθανάσης, Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!