Ζόρισε, αλλά κέρδισε ο Πιερικός!

Μπορεί να δυσκόλεψε τον εαυτό του σε μεγάλο βαθμό, αλλά τελικά κατάφερε και πήρε το πολυπόθητο τρίποντο ο Πιερικός απέναντι στον Διαγόρα Στεφανοβικείου με 1-0.

 Στο 89’ από γύρισμα του Τουλίκα, ο Μπενίσκος βρήκε την μπάλα η οποία ακούμπησε τον αμυντικό Λάιο στέλνοντας την στα δίχτυα.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχε τον έλεγχο της μπάλας, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου. ΌΜΩΣ συνεχίζει να δείχνει μεγάλη δυστοκία στην επίθεση. Προσπαθεί να δημιουργήσει επιθέσεις από τις δύο πλευρές, ωστόσο δεν τις τελειοποιεί όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να γεμίσει με άγχος ολόκληρη την ομάδα, και να φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να διαχειριστεί τη κατάσταση. Αυτό συμβαίνει στα τελευταία τρία παιχνίδια, και είναι ξεκάθαρο από το στατιστικό (3 παιχνίδια - 2 γκολ). Είναι κάτι που γνωρίζει ο τεχνικός των Κατερινιωτών και δουλεύει με την ομάδα ώστε να βελτιωθεί σε αυτό το κομμάτι. 

Στα θετικά το γεγονός ότι ο Πιερικός έχει πανέτοιμους ποδοσφαιριστές στο πάγκο και αυτό φάνηκε και σήμερα με την είσοδο των Δεμηρτζόγλου, Κυπαρίσση και Μπενίσκου (που έπαιξαν μεγάλο παράγοντα στην σημερινή νίκη).. Με τον κόουτς να κάνει εναλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους. 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Λαζαρίδης (82’ Κόλα), Β. Τουλίκας, Ρογγότης, Τακίδης, Μακρής, Μηλιώτης (72’ Δερμητζόγλου), Πετράκος, Σαχινίδης, Κριεμάντι (62’ Κυπαρίσσης), Χαρτσιάς (82’ Μπενίσκος)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ: Πρίφτης, Σιγαλάκος, Κ. Καραπλιάγκος, Πρασσάς, Λάιος (90’ λ. τρ. Δίντσης), Σ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς (60’ λ. τρ. Αλαμάνης), Αλεξίου, Τανός (51’ Καλύβας), Ζιάκας (84’ Βουραζέρης), Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!