Έτοιμος για το «ταξίδι» ο Πιερικός, κέρδισε και στα Τρίκαλα Ημαθίας!

Με εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Μ.Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας ολοκλήρωσε τις φιλικές αναμετρήσεις της προετοιμασίας η ομάδα του Πιερικού σήμερα, σε έναν αγώνα ''πρόβα τζενεράλε'' εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος την επόμενη Κυριακή.
Η ομάδα του Απόστολου Στύλου επικράτησε των Τρικάλων Ημαθίας με 1-2 χάρης σε δύο τέρματα του Κώστα Χαρτσιά. Καλύτερος στο 2ο ημίχρονο ο Πιερικός με την είσοδο του έμπειρου Γιώργου Μακρή που ήταν ο ηγέτης του γηπέδου με μια μονο προπόνηση με την ομάδα..

Να σημειωθεί ότι για μια ακόμη φορά ο τεχνικός των μελανόλευκων ανακάτεψε τη τράπουλα και δεν παρέταξε όλους τους (όπως όλα δείχνουν) βασικούς ποδοσφαιριστές του, και προχώρησε σε μια ''μίξη'' σε ένα σχήμα που κατά τη διάρκεια του αγώνα άλλαζε μορφές.

Ο Πιερικός προηγήθηκε αρχικά στο 38' όταν ο Μηλιώτης από δεξιά έστρωσε ωραία στον Χαρτσιά και αυτός με σουτ έγραψε το 0-1. 

Στο 2ο ημίχρονο με την είσοδο του Γιώργου Μακρή ο Πιερικός απέκτησε την κυριαρχία, δημιουργώντας αρκετές καλές μεταβιβάσεις της μπάλας και σωστή κυκλοφορία στους χώρους,ωστόσο στο 70' σε μια λάθος αμυντική λειτουργία η μπάλα βρέθηκε στον Χαλβατζή που ισοφάρισε σε 1-1. Στο 83' ο Βλάχος ανέτρεψε στη μικρή περιοχή τον Σαχινίδη, με τον Χαρτσιά να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και να γράφει το τελικό 1-2.

Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το ένατο φιλικό που έδωσε η ομάδα του Πιερικού, με συνολικό απολογισμό 6 νίκες - 
3 ισοπαλίες και καμία ήττα!
Και κάπως έτσι εδώ ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας, καθώς ο πραγματικός αγώνας για την επάνοδο στη Football League, ξεκινάει την επόμενη Κυριακή στην Αγριά του Βόλου για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ'Εθνικής. Ο Πιερικός είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί του ομίλου και ίσωις ολόκληρης της κατηγορίας, και μένει μόνο να το αποδείξει στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Καλή επιτυχία, και καλή σεζόν στον Πιερικό μας, δίχως τραυματισμούς και τον Μάιο, εφόσον όλα πάνε καλά, να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί την επιστροφή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Σύνθεση Πιερικού: Γουναρίδης, Τακίδης, Ρογκότης, Μπουζούρας, Κόλα, Ιβανίδης, Παγωνίδης, Χαρτσιάς, Δεμηρτζόγλου, Μηλιώτης, Σαχινίδης.

Έπαιξαν και οι Παπατολίκας, Τουλίκας, Λαμπίρης, Μακρής, Λαζαρίδης, Βασιλείου, Κυπαρίσσης, Πατζιάλας, Κριεμάντι, Μπενίσκος.

Δεν αγωνίστηκαν οι Μπαλάφας, Πετράκος, Μπουζούκης, Γ.Τουλίκας, και Γιαλαμίδης.

Σύνθεση Μ.Αλέξανδρου Τρικάλων: Αργυρόπουλος, Ατανάσωφ, Κιρλιανίδης, Βλάχος, Τσιρίδης, Αβραμόπουλος, Σωτηράκης, Μπαντής, Καπετάνος, Παρσόπουλος, Λίτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!