Ενίσχυση διοικητικού σχήματος με Πριόνα - Λάμπρου - Μπιτόπουλο στον Πιερικό

Ξεκίνησαν οι επαφές, με πυρετώδεις διαβουλεύσεις, διεργασίες και «ζυμώσεις» για την επόμενη μέρα του Πιερικού διοικητικά, με φόντο τη δημιουργία ΠΑΕ, ενόψει της επιστροφής σε επαγγελματικές κατηγορίες (είτε φετινό μοντέλο Φούτμπολ Λιγκ, είτε αναδιαρθρωμένη Β΄ Εθνική δυο ομίλων).


Όπως είναι ξεκάθαρο, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, παραμένει αρωγός των προσπαθειών, με τους Γιάννη Συμεωνίδη (μετείχε ως εκπρόσωπος της ομάδας στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη των "8") και Γιάννη Λαζαρίδη να παραμένουν πολύ ενεργοί, μπροστάρηδες και κινώντας ουσιαστικά τα νήματα.

Όλα δείχνουν ότι σύντομα θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο Δ.Σ., με στόχο κυρίως την ενδυνάμωση και την έλευση νέων μελών.


Προ των πυλών για «είσοδο» στα κοινά των «μελανόλευκων» δείχνουν ορισμένοι επιφανείς Κατερινιώτες επιχειρηματίες, όπως οι Στέφανος Μπιτόπουλος (περιφερειακός σύμβουλος, δείχνει να έχει πολλές πιθανότητες για να αναλάβει την προεδρία), Βασίλης Λάμπρου (ξενοδοχειακές μονάδες) και Διονύσης Πριόνας (χαρτοβιομηχανία), ενώ ίσως ακολουθήσουν και άλλοι.

Στον αντίποδα, αναμένεται να αποχωρήσει σύντομα ο φετινός πρόεδρος, Γαβριήλ Κωνσταντινίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!