Οριστικοποιείται το deal της νέας εποχής του Πιερικού, Μπιτόπουλος για πρόεδρος!

Ο Πιερικός που στέφθηκε πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ'Εθνικής και πριν από λίγες ημέρες εξασφάλισε την επιστροφή του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, έχει αρχίσει ήδη τις προεργασίες της νέας εποχής,καθώς όταν ανοίξουν οι ''πύλες'' της σύστασης νέας ΠΑΕ, θα πρέπει να είναι έτοιμος με σχέδιο και ανθρώπους που θα τον οδηγήσουν στην επόμενη μέρα στην Football League η στην αναδιαρθρωμένη Β Εθνική (FL-super league 2).

Από την ημέρα της απόφασης της απευθείας ανόδου της ομάδας, έχει ανοίξει ένας δίαυλος ανοιχτής έκκλησης από την νυν διοίκηση σε επιφανείς επιχειρηματίες του νομού με στόχο να μπούνε αρωγοί στην προσπάθεια της διοίκησης. 

Σε αυτή τη προσπάθεια φυσικά συμβάλει και στηρίζει ο Δήμος Κατερίνης με τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο και αντιδήμαρχο Γιάννη Συμεωνίδη που φέτος στάθηκαν επάξια στην επιτυχία της ομάδας.


Τα πρώτα υποψήφια ονόματα που αναμένεται να αποτελέσουν την νέα διοίκηση του Πιερικού στην επόμενη κατηγορία είναι αυτά των Στέφανου Μπιτόπουλου (περιφερειακός σύμβουλος), Βασίλη Λάμπρου (ξενοδοχειακές μονάδες) και Διονύση Πριόνα (χαρτοβιομηχανία), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στη λίστα έχει μπει και το όνομα του Νίκου Σταλίκα (κοσμηματοπώλης), και αναμένεται τα ονόματα να αυξηθούν τις επόμενες ημέρες και όσο διαρκέσουν οι διαβουλεύσεις.

Το μόνο δεδομένο που έχουμε μέχρι στιγμής για αυτή τη νέα κίνηση είναι ότι ο Στέφανος Μπιτόπουλος θα είναι ο νέος πρόεδρος του Πιερικού στην νέα εποχή του.

Επίσης έχει ξεκαθαριστεί πως σε όποια κατηγορία βρεθεί ο Πιερικός του χρόνου, θα δημιουργήσει στόχο πορείας πρωταθλητισμού.

Παραμένει το τεχνικό τιμ!

Επιθυμία των ανθρώπων που αναμένεται να ηγηθούν της ομάδας, σε συνεγασία με την νυν διοίκηση είναι να παραμείνει το τεχνικό τιμ ως έχει, με τον Σάκη Παπαβασιλείου και τους συνεργάτες του να συνεχίζουν και του χρόνου την άκρως θετική δουλειά που ξεκίνησαν την περασμένη σεζόν. Ενώ εφόσον οριστικοποιηθεί αυτή η απόφαση - και μετέπειτα η επόμενη απόφαση ενδεχόμενης αναδιάρθρωσης ή όχι, τότε θα προχωρήσει σε σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Το πλάνο για τον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ

Εφόσον η ομάδα του Πιερικού συστήσει νέα ΠΑΕ, ο ερασιτέχνης Πιερικός θα κληθεί να φτιάξει και αυτός μια νέα διοίκηση ώστε να τρέχει αποκλειστικά τα θέματα των ακαδημιών κλπ υποχρεώσεων του ΣΦΚ. 
Οι πληροφορίες μας λένε ότι υπάρχει έτοιμη ομάδα ανθρώπων με σχέδιο και πλάνο για τη συνέχιση του ερασιτέχνη. Πολλοί εξ αυτών διατελούσαν ήδη της νυν διοίκησης του Πιερικού, με μπροστάρηδες τους Γιάννη Λαζαρίδη και Αντώνη Κυριάκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!