Συναντήθηκε με Σάκη Παπαβασιλείου το νεο Δ.Σ.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα σε θετικό κλίμα η πρώτη συνάντηση γνωριμίας μεταξύ του προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου με την νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και τον νεοσύστατο πρόεδρο της Στέφανο Μπιτόπουλο.
Παρών στη συνάντηση έδωσαν επίσης οι Κώστας Χριστοφορίδης και Κώστας Καραφουλίδης οι οποίοι θα έχουν ενεργό ρόλο στη νέα διοίκηση, ενώ από πλευράς τεχνικού τιμ παρευρέθηκαν και οι Κώστας Τσακιρίδης (αναλυτής) και Μάκης Θεοχάρης (γενικός αρχηγός).

Στην πρώτη αυτή συζήτηση, έγιναν γνωστές οι προθέσεις και των δύο πλευρών, παρουσιάστηκε το πλάνο της σχεδίασης, ωστόσο τα περαιτέρω θα αποφασιστούν αφού ολοκληρωθεί το θέμα της αναδιάρθρωσης (ή οχι) του ποδοσφαίρου στις κατηγορίες Super League 2 και Football League, οπότε και δόθηκε νέα συνάντηση με ορίζοντα την απόφαση αυτή.

Αναλυτικά η δήλωση του Στέφανου Μπιτόπουλου στο PNEWS, μετά το πέρας της συνάντησης 

«Συναντηθήκαμε σήμερα με τον προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου και τους συνεργάτες του, μας παρουσίασε το πρόγραμμα του, και θα βρεθούμε ξανά μόλις ξεκαθαρίσει το θέμα της κατηγορίας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!