«Μπαίνουν» στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ οι Σταλίκας-Καραφουλίδης-Χριστοφορίδης

Προχωρούν θετικά οι επαφές για τη συγκρότηση ενός νέου ισχυρού διοικητικού συμβουλίου στην ΠΑΕ που θα συσταθεί στον Πιερικό, μετά την επικείμενη επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Δίπλα στον Στέφανο Μπιτόπουλο, που θα αναλάβει την προεδρία όπως προανήγγειλε ο soccerpractor, θα βρίσκονται επιφανείς επιχειρηματίες της Πιερίας, οι περισσότεροι «άφθαρτοι» σε ποδοσφαιρικές διοικήσεις, ενώ εκτός από τον Γαβριήλ Κωνσταντινίδη θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις μελών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του soccerpractor, στο νέο κραταιό διοικητικό σχήμα που «ζυμώνεται» θα μετέχουν ακόμα δυο αξιόπιστα ονόματα, ο Κώστας Χριστοφορίδης (στη φωτο) που έχει εμπλακεί διοικητικά στον Ερμή Εξοχής (ομάδα ΕΠΣ Πιερίας) και προορίζεται για αντιπρόεδρος του Πιερικού και ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Καραφουλίδης, που ήταν ήδη νομικός σύμβουλος στην ομάδα και αναμένεται να έχει διευρυμένες αρμοδιότητες πλέον (στενός συνεργάτης του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου).

Κανονικά παραμένουν στους «μελανόλευκους» ο προπονητής Σάκης Παπαβασιλείου και ο γενικός αρχηγός Μάκης Θεοχάρης, ενώ στις μεταγραφές, παρότι ακόμα είναι νωρίς (πολλά θα κριθούν από την κατηγορία συμμετοχής και το ακριβές «μοντέλο» της), αναμένεται να απασχολήσουν αρκετοί γηγενείς παίκτες, με θητεία σε πολύ υψηλό επίπεδο και παραστάσεις πρωταθλητισμού επαγγελματικά (κάποιοι παλιοί γνώριμοι).


Υπενθυμίζεται ότι στο «κάδρο» για το νέο Δ.Σ. βρίσκονται τα ονόματα των Σάκη Πριόνα και Βασίλειου Λάμπρου, ενώ σύμφωνα με το pierikosnews θα μετέχει και ο κοσμηματοπώλης, Νίκος Σταλίκας. Αρωγός θα παραμείνει ο Κώστας Κουκοδήμος, όπως φυσικά και οι Γιάννης Συμεωνίδης και Γιάννης Λαζαρίδης, όχι όμως «απευθείας» στην ΠΑΕ, αφού δεν θα έχουν θεσμικά αξιώματα.

Μάλιστα, οι δυο τους αναμένεται να ασχοληθούν κυρίως με τμήματα του Ερασιτέχνη (ο Λαζαρίδης «παίζει» να αναλάβει και την προεδρία του ΣΦΚ Πιερικός), στηρίζοντας βεβαίως με τον τρόπο τους (οικονομικά, υλικά, ηθικά, γενικότερα) και τη νέα ΠΑΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!