Στήριξη στον Σίμο Παπαδόπουλο από το ΠΙΕΡΙΚΟΣNEWS

Εχθές έγινε γνωστό προς το κοινό της Πιερίας πως ο επιθετικός του Πιερικού Σίμος Παπαδόπουλος θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα
με την ΠΑΕ Πιερικός μέσα σε μια φάση που χρειάζεται επιθετικό και μάλιστα από την Πιερία δείχνει σαν να αδειάζει το ρόστερ αντί να το γεμίζει και ερωτηματικά έχουν γεμίσει με αυτήν την κίνηση του προέδρου προς του φιλάθλους του Πιερικού. Εμείς σαν ΠΙΕΡΙΚΟΣNEWS στηρίζουμε και επιστρέφουμε αυτήν την ''κίνηση'' του προέδρου προς την ΠΑΕ για να καθορίσει την συνέχεια της καριέρας του Σίμου και πάλι στην ομάδα μας.

4 σχόλια:

  1. ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ Ο ΣΙΜΟΣ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΣΑΣ! ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Ο ΣΙΜΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ακουσαμε κι αυτο! Επειδη η ομαδα δινει δανεικους 5 παικτες για να παρουν εμπειριες (οπως εγιε προπερσι και με τον Κωτσιοπουλο),βγηκαν ολοι οι ξερολες και κατηγορουν.Ειστε οτι να΄ναι...Ξεχνταε οτι φετος ο Πιερικος εχει πανω απο 15 Κατερινιωτες παικτες και μολις 10 απο αλλες πολεις-χωρες ;;; Τι να κανουμε,δεν χωρανε ολοι φετος στον Πιερικο...Του χρονου...Κι εσυ Pierikosnews γιατι δεν εκανες παρομοια αναρτηση και για τους υπολοιπους που θα δοθουν δανεικοι;;; ΕΛΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διότι ξερόλα ανώνυμε ο Πιερικός αναζητά επιθετικό όπως καταλαβαίνεις και διώχνουν έναν επιθετικό δικό μας παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!