Η Φάρσα της Μπακοδήμου στον Πιερικό


Φάρσα από την Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο δέχτηκε σήμερα το απόγευμα, ο υπεύθυνος δημόσιων σχέσεων του Πιερικού Παύλος Μπατάλας.Συγκεκριμένα στην εκπομπή του STAR "ΦΜ live", που παρουσιάζουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος κι η Μαρία Μπακοδήμου,είχαν την ιδέα μετά από κάποιες κωμικές χορηγίες σε τοπικά πρωταθλήματα,όπως του Βουκεφάλα Λάρισας που διαφημίζει οίκο ανοχής ή του Παλιοχωρίου Τρικάλων που διαφημίζει Γραφείο Τελετών,τους ήρθε η φαϊνή ιδέα να κάνουν κάτι ανάλογο με φάρσα σε κάποια ομάδα, διαλέγοντας την ομάδα του Πιερικού.
Συγκεκριμένα η Μαρία Μπακοδήμου πήρε τηλέφωνο στον Παύλο Μπαταλά, συστηνόμενη ως Ασπασία Περικλέους,για να διαφημίσει στη φανέλα της ομάδας το γραφείο συνοικεσίων που υποτίθεται πως διαθέτει." Με την Ασπασία βάζεις γκολ " θα ήταν το σλόγκαν για τη φανέλα της ομάδας,με την Μαρία να προτίθεται να πηγαίνει ακόμα και στους εκτός έδρας αγώνες,αλλά και να βρει νύφες για τους ποδοσφαιριστές. Δείτε το βίντεο από την φάρσα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!