Άρεσαν Βασιλειάδης,Καρτσαμπάς στο φιλικό με ΑΕΛΚ

Θετικά μηνύματα, όπως και στη φιλική νίκη με τη Βέροια, έστειλε η ομάδα της Κατερίνης μετά την εμφάνιση και τη νίκη γοήτρου με την Καλλονή (1-0 το Σάββατο με γκολ του Καρτσαμπά). Ειδικά η ανασταλτική λειτουργία, αλλά και η παρουσία του πορτιέροΤριαντάφυλλου Βασιλειάδη ήταν δυο από τα κέρδη των μελανόλευκων, όπως βεβαίως η γρήγορη προσαρμογή αρκετών νεοαποκτηθέντων (όπως οι Καθάριος, Καρτσαμπάς κ.α.)
, αλλά και η αξιέπαινη προσπάθεια των νεαρών, τους οποίους εμπιστεύεται ο Νίκος Γκουλής. Από τη στιγμή που μεταγραφικά δύσκολα θα υπάρξει άλλη προσθήκη, το βάρος πέφτει στο μοντάρισμα από το τεχνικό τιμ, ενώ το επόμενο φιλικό με τον Βατανιακό εκτός έδρας ενδέχεται να γίνει την Παρασκευή ή το Σάββατο και όχι την Τρίτη, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Παράλληλα, από Δευτέρα αναμένεται να επανέλθουν στις προπονήσεις οι Λόπεζ και Δήμου, ενώ μικροενοχλήσεις από το φιλικό με την Καλλονή νιώθουν οι Καρτσαμπάς (αστράγαλος) καιΣεχολάρι (γόνατο), χωρίς όμως η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!