Τσιτιρώκης: Στόχος το πλασάρισμα στην εξάδα!


Με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη (Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ) και μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ Πιερικός, Πασχάλη Τσιτιρόκη, συνομίλησε το Pierikos24 Βlog.

P24 :  Αρχικά θα θέλαμε να μας απαντήσετε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Με ποια κριτήρια κινηθήκατε κι αν εσείς σαν μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ Πιερικός είστε ευχαριστημένος με το φετινό ρόστερ της ομάδας.

Π.Τ. : 
Όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό που λέτε, θα σας πω ότι φέτος έγινε μια μεγάλη καινοτομία στην ομάδα και σχεδιάστηκε μια ομάδα από την αρχή, με νέα παιδιά σε ηλικία, νέα πρόσωπα και πάνω από όλα με πολλούς ευέλπιδες Κατερινιώτες ποδοσφαιριστές. Ζήσαμε για αρκετά χρόνια το μοντέλο ξένων και έμπειρων παικτών, αλλά δυστυχώς είδαμε ότι στην πορεία δεν είχε το ανάλογο αποτέλεσμα, ειδικά στα κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας. Θεωρώ ότι ο Πιερικός και η κάθε ομάδα πλέον, θέλει και έμπειρους παίκτες, αλλά πάνω απ' όλα πρέπει να σχεδιαστεί πάνω σε νέα παιδιά, με ικανότητα και προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά και να αγαπάνε και να πονάνε τη φανέλα. Αυτό βέβαια μπορεί να προκύψει πιο εύκολα, με παιδιά από την Πιεριά και σ' αυτήν τη φιλοσοφία κινηθήκαμε φέτος, και εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ρόστερ της ομάδας. Πιστεύω ότι είναι η χρονιά που έχουμε πολύ καλούς και ποιοτικούς ξένους παίκτες, αλλά και πολύ καλό και αξιόλογο υλικό σε μικρούς.


P24 : Είμαστε δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της νέας σεζόν του πρωταθλήματος της Football League. Ποιοι είναι οι στόχοι του Πιερικού για φέτος, μιας ομάδας που θα στηριχτεί αρκετά σε νέους και γηγενείς παίκτες ;

Π.Τ. :
 Οι στόχοι του Πιερικού, όπως έχει πει πολλές φορές κι ο πρόεδρός μας, δεν μπορεί να βλέπουν χαμηλά. Στόχος της ομάδας είναι το πλασάρισμα στην πρώτη 6αδα κι από εκεί και πέρα ότι έρθει. Νομίζω με το κράμα έμπειρων και νεαρών παικτών και παράλληλα με έναν πολύ αξιόλογο προπονητή που έχουμε, αλλά και πάνω απ' όλα με έναν πρόεδρο που ασχολείται 24 ώρες  με την ομάδα, μπορούμε να το πετύχουμε.

P24 : Θα θέλαμε να μας πείτε λίγα λόγια για τον νέο προπονητή του Πιερικού, τον κ. Νίκο Γκουλή, ο οποίος επιλέχτηκε να καθοδηγήσει την ομάδα για τη νέα σεζόν, και μάλιστα μια καινούργια ομάδα με νέους παίκτες και νέο υλικό.

Π.Τ. : 
Για τον προπονητή νομίζω ότι τα λόγια είναι περιττά. Είναι πολύ έμπειρος προπονητής και πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Πιστεύω ότι πέρα από τις προπονητικές του ικανότητες, μπορεί και αγγίζει τις ψυχές των ποδοσφαιριστών, που είναι ένα εξίσου μεγάλο και σοβαρό κομμάτι πλέον στο ποδόσφαιρο. Ένα επιπλέον μεγάλο του ατού, είναι η επιθυμία του να δουλέυει με νέα παιδιά. Δεν φοβάται να τους ρίξει από την πρώτη στιγμή στα βαθιά και αυτό νομίζω μάς το έχει αποδείξει από τις πρώτες του μέρες στον σύλλογο.

P24 : Για το θέμα του γηπέδου, συζητήθηκε αρκετά η άποψη, η ομάδα να έχει ως έδρα το Β' ΔΑΚ (Κολυμβητήριο), ως μία πιο ζεστή και δυνατή έδρα για τους εντός έδρας αγώνες του Πιερικού. Ποια είναι η γνώμη σας ;

Π.Τ. : 
Θα σας απαντήσω κατηγορηματικά, όχι. Η έδρα του Πιερικού είναι στο φυσικό γήπεδο του Πιερικού, στο γήπεδο που έχει γνωρίσει μεγάλες δόξες. Εκεί πιστεύω πρέπει να χτιστεί και ο νέος Πιερικός, για ένα νέο μεγάλο ξεκίνημα.
P24 : Τέλος μπορείτε να προσθέσετε ότι άλλο θέλετε και προσκαλέστε τον φίλαθλο κόσμο του Πιερικού.

Π.Τ. : 
Τέλος, θέλω να πω στον φίλαθλο κόσμο της Κατερίνης, να στηρίξει αυτή την ομάδα, να στηρίξει αυτή την νέα προσπάθεια, γιατί η Κατερίνη και η Πιερία δεν μπορεί να μην έχει τον Πιερικό στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου. Καλώ λοιπόν τον κόσμο να κάνει το αυτονόητο. Να έρθει και να στηρίξει αυτή την ομάδα, αυτά τα νέα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!