Η επόμενη μέρα του Πιερικού


Χαμόγελα σκόρπισε η επάνοδος στις νίκες για την ομάδα της Κατερίνης, με 1-0 κόντρα στον Γάζωρο χάρη σε γκολ του Ντάνι, μετά από δυο ήττες σε Βόλο και Αγρίνιο. Ο τεχνικός σύμβουλος,Γιώργος Φοιρός, προσπαθεί να περάσει ήδη τη δική του φιλοσοφία, ενώ πλέον χωρίς άγχος οι μελανόλευκοι προετοιμάζονται για τον αγώνα που έπεται στην Πάτρα με την Παναχαϊκή. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν για το τεχνικό τιμ, ενώ σύντομα θα είναι σε θέση να επανέλθει και ο Πλάτων Καρακατσάνης, μετά από αρκετούς μήνες, αφού ήδη γυμνάζεται με την ομάδα και σχεδόν έχει καλύψει το χαμένο έδαφος. 

2 σχόλια:

  1. θανοσ πιερικος θυρα-5-11 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:46 μ.μ.

    PAME morei arosteia MOU 2plo stin patra ala kai to x mia xara mas einai!!!!!pravo se olu tin omada pejame kala eimastan kalei kai etsi nikisame ton ethniko ala sto telos o dietitis mas puge na to xalasei lugo giana balei gkol o ethnikos ala emeis to purame to matsaki!!!!!!!;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eσύ από πάνω αλλοδαπός είσαι;
    Μας έβγαλες τα μάτια ρεεεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!