'Φιλοξενούμενοι' μέσα στο ίδιο τους το γήπεδο οι Κατερινιώτες!

Φιλοξενούμενοι αισθάνθηκαν μέσα στο ίδιο τους το γήπεδο οι Κατερινιώτες φίλαθλοι του Πιερικού.
Μέσα στην διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, έγινε συνέλευση της αστυνομίας με τις ομάδες, και αποφασίστηκε να δοθούν στην ΘΥΡΑ 2 (φιλοξενουμένων)  1020 εισιτήρια, ενώ η συγκεκριμένη θύρα χωράει λιγότερα απο 600 άτομα! Έτσι πριν την έναρξη του αγώνα, οπαδοί του Ηρακλή αναγκάστηκαν να κόψουν εισιτήριο απο την κεντρική κερκίδα (σκέπαστρο) του γηπέδου, στην συνέχεια υπήρξε πανωλεθρία, καθώς ανάμεσα σε μια κερκίδα με φιλάθλους και κυρίως μεγάλης ηλικίας, και οικογένειες.. βρέθηκαν ξαφνικά περίπου 300 Ηρακλειδείς! Καμία κίνηση ωστόσο απο την πλευρά της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.... κατά την διάρκεια του αγώνα και πριν την έναρξη του , υπήρχαν αρκετές εντάσεις στην συγκεκριμένη θύρα ανάμεσα σε φιλάθλους του Πιερικού και οπαδούς του Ηρακλή. Έντονα κινήθηκαν και προς το μέρος του προέδρου του Πιερικού Κώστα Παπαδόπουλο, αρκετοί απο τους Κατερινιώτες, ζητώντας του τον λόγο που είναι αναγκασμένοι να περιτριγυρίζονται ανάμεσα απο οπαδούς του Γηραιού, που μάλιστα προκαλούσαν και τους απαιτούσαν να φύγουν απο την ίδια τους την κερκίδα! Μάλιστα απο τα μεγάφωνα του γηπέδου ακούστηκε και η εξής ατάκα ''Όλοι οι φίλαθλοι του Πιερικού, να μετακινηθούν στα επίσημα του γηπέδου!'' ... Πραγματική τραγωδία μέσα στο ίδιο μας το γήπεδο!




21 σχόλια:

  1. Οι τελευταίες ημέρες της Ρώμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΧΟΝΤΡΕ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ 400 ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΕΛΟΥΣΕΣ. ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ. ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΚΟΒΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι είναι κατόπιν αφόρητων πιέσεων των ιστορικών μελανόλευκων, αντί να παραχωρηθεί η απέναντι κερκίδα και να αποτραπούν όλα αυτά, διατηρήσαμε την αξιοπρέπειά μας για τα 27 άτομα στη θύρα 5 και κοντέψαμε να τινάξουμε το παιχνίδι στον αέρα. Υποκρισία στο φουλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι έχετε συνηθίσει εκεί στην σκεπαστή να τρώτε τις φάπες σας,να σας ρίχνει 5 γκολ ο ένας και 6 ο άλλος και να μην βγάζετε τσιμουδιά, δεν σημαίνει ότι πρέπει όλοι οι υπολοιποι πιερικοί να είναι εξίσου φουκαράδες με εσάς.

      Διαγραφή
    2. Οι "υπόλοιποι Πιερικοί' ποιοι είναι; Η λαοθάλασσα των 15 ατόμων στη θύρα 5; Άντε ρε γραφικοί.

      Διαγραφή
  4. Ο τιτανοτεράστιος πρόεδρός σας, δεν ήθελε να δώσει την 5, γιατί εκεί είναι οι οργανωμένοι του Πιερικού. Όταν έπαιζε ο Πιερικός με την ΑΕΚ, δεν τους πείραζε τους οργανωμένους που πήρανε την 5 τα χανούμια; Τώρα με τον Ηρακλή θα τους πείραζε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ρε κωλογρια μη φυτρωνεις εκει που δε σε σπερνουν.

      Διαγραφή
  5. 10ευρω στερηθηκανε πολυ ανθρωποι σημερα για να δουνε τον ΠΙΕΡΙΚΟ που ολοι αγαπαμε να παιζει εκτος εδρας μεσα στην Κατερινη.Καθε χρονια και λιγοτεροι στο γηπεδο λογω της κοροιδιας που ειδαμε σημερα ειτε απ την διαιτησια ειτε απο τους υπευθυνους του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και κατι τελευταιο για τον ΖΙΩΓΑ που εκανε αλλαγη τον ΣΤΑΜΑΤΗ στο 35,ηταν ο μοναδικος παιχτης που ετρεχε και προσπαθουσε που τον βρηκατε παλι αυτον τον προπονητη που???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΜΕ ΤΙΝ ΔΙΕΤΙΣΙΑ ΕΙΣΤΑΙ ΜΑ ΧΑΡΑ ΑΛΑ ΠΑΛΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕΑΕ ΜΠΟΤΙΩΝ -ΠΑΝΕΤΟΛΗΚΟΣ 0-2 ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΠΑΛΗ ΗΡΑ ΟΠΙΟΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΓΡΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΚΑΠΗ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΟΚΙΛΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γελάει ο κόσμος...
    Πρόεδρε κάτσε να βλέπεις μόνος σου την ομάδα με αυτά τα καραγκιοζηλίκια!
    Αλλά μην εμφανιστείς πάλι σε κανένα ΜΜΕ και λες για τον κόσμο ότι δεν στηρίζει. Εσείς μας διώχνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δίνεται η θ5 στους φιλοξενούμενους,γίνεται χαμός γιατί παίρνουν τη θύρα των οργανωμένων. Δεν δίνεται τότε όταν οι φιλοξενούμενοι είναι πάνω από 600 άτομα τότε αναγκαστικά παίρνουν εισιτήρια στη σκεπαστή και πάλι γίνεται χαμός. Τότε καποιος από αυτούς που διαμαρτύρονται ας μας πει τι πρέπει να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα ρε προδρε εισαι και καλα αντιπροεδρος κατω στην αθηνα σε ερχονται οι διαιτητες και κανουν οτι θελουν οταν ηταν ο μακαριτης ο θεοδωριδης τον ετρεμαν ολοι εσενα σε γραφουν κανονικα περα απο την διαιτισια ομαδα δεν εχουμε και εχουμε πεσει ειδη τωρα ενα κλαρινο στην καλαμαρια και παει το τρενο πιστευεις οτι θα βαλει απο κατο ομαδες σαν τη ζακυνθο αντε κουνια που σας κουναγε ειδη η πολη δεν σε θελει φανικε χτς 150απεναντι και 100μεσα στους ηρακληδεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διαβάζοντας κάνα δυο σχόλια περί της ΘΥΡΑΣ 5 καταλαβαίνω γιατί πάμε κατα διαόλου και γιατί δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή την ομάδα.Άνθρωποι κάποιας ηλικίας που έχουν δει και ξαναδει την ομάδα τόσο στα καλά της όσο και στα όχι πολύ καλά της φτάνουν στο σημείο να απαιτούν από την ΠΑΕ να στέλνει τους φιλοξενουμένους στην ΘΥΡΑ 5 και μέμφονται τους Μελανόλευκους που πράττουν το αυτονόητο αν και πολύ νεότεροί τους. Άνθρωποι που έχουν δει εκατονταδες ματς του ΠΙΕΡΙΚΟΥ φτάνουν στο σημείο να δέχονται να ξεκινάμε το ματς ως ψυχολογικά ηττημένοι και δεν ενοχλούνται με την εικόνα κατάληψης του γηπέδου.Κάτι δεν πάει καλά...

    Το πρόβλημα είναι ότι ναι μεν ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ έχει μικρύνει σαν ποδοσφαιρικό μέγεθος αλλά για αυτούς έχει μικρύνει και στη συνείδησή τους. Αυτός είναι ο λόγος που κάποιος που πήγαινε στην ΘΥΡΑ 5 την δεκαετία του 80 ας πούμε,σήμερα από την σκεπαστή λέει να πάνε απέναντι οι Ηρακληδείς. Αισθάνεται ο ίδιος μικρή ομάδα και δεν αντιδρά σε μια σειρά στραβών που βλέπει κάθε τρεις και λίγο.
    Κάποιοι πάντως από απέναντι,λίγοι έστω, δεν την αισθανόμαστε μικρή την ομάδα.Δεν θα αφήσουμε να βγάζουν οι αντίπαλοι πρωτοσέλιδα στην πλάτη του ονόματος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ούτε θα δώσουμε στον αντίπαλο το ψυχολογικό αβαντάζ ότι μας πήρε ό,τι ήθελε. Το σημείο που κάθισαν χθες οι Ηρακληδείς και ο κάθε φιλοξενούμενος είναι ΤΕΛΕΙΟ. Ήταν περισσότεροι από εμάς αλλά αυτό δεν φαίνεται πουθενά σήμερα και το σημαντικότερο είναι ότι παρά τον αριθμό τους,η γωνία αυτή τους κάνει να νιώθουν εκτός έδρας. Το αν έγινε κακός υπολογισμός με τα εισιτήρια δεν είναι θέμα ούτε των Μελανολεύκων ούτε όσων κάθονται στην ΘΥΡΑ 5....
    Και για να μην ξεχνιόμαστε,η ΘΥΡΑ 5 δεν είναι των οργανωμένων,η ΘΥΡΑ 5 είναι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. ΤΕΛΟΣ.

    Ένας μελανόλευκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αδερφέ, πιστεύεις ότι αν στη θύρα 5 είχε 400 άτομα που θα δημιουργούσαν και ατμόσφαιρα, θα γκρίνιαζε κανείς; Είχε 25 άτομα για αυτό και το παράλογο του πράγματος. Και μην μου αρχίσεις πάλι την ιστορία περί διοικήσεως και κακου προέδρου και μικρού Πιερικού. Ο οργανωμένος οπαδός ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ όποιος και να είναι στα πράγματα και όποια και αν είναι η κατάσταση της ομάδας. Αν τώρα τα 25 άτομα είναι η δυναμική των μελανόλευκων τότε λυπάμαι δεν έχει κανένα νόημα η όλη κουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε μελανόλευκε, ωραία τα λες έτσι είναι όταν το βλέπεις συναισθηματικά. η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική. Απάντησέ μου, τι γίνεται όταν οι φιλοξενούμενοι είναι πάνω από 600 άτομα (τόσα χωράει η θ2). Αναγκαστικά θα έρθουν στην σκεπαστή με ότι αυτό συνεπάγεται.( Υπήρξε κίνδυνος για τη σωματική μας ακεραιότητα) Και ενώ αυτά συνέβαιναν στη σκεπαστή στην απέναντι 200 άτομα απόλάμβαναν με τη ησυχία τους το παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά ρε πάτε καλά 30 πιτσιρίκια έχουν στη διάθεσή τους κερκίδα 1500 ατόμων κι εμείς απέναντι να νοιώθουμε ότι είμαστε φιλοξενούμενοι; Γεμίστε την και τότε τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ισχύς των οργανωμένων που αποκαλούνται μελανολευκοι έχει κριθεί στο παρελθόν πολλές φορές φίλε. Δες φωτογραφίες του σύντομου παρελθόντος για να πάρεις απάντηση αν είναι 25 άτομα ή παραπάνω. Η ομάδα στα χέρια του προεδρου-γκαγκστερ ξεφτιλιζεται χρόνο με τον χρόνο, τι περιμένετε να δείτε στις κερκίδες; Δεν τρώει κουτόχορτο ο κόσμος να πάει να παίρνει στεναχώριες βλέποντας αυτόν τον ΠΙΕΡΙΚΟ που έχει δημιουργήσει. Θυμήσου ματς με Βεροια εκτός εδρας και το αποκορύφωμα με Λαρισα για να μιλησεις. Σκεψου ότι πέρυσι υπήρχε αποχή... Περίμενες σε μια ομάδα χωρίς προοπτική να δεις τον κόσμο να κρέμεται στα κάγκελα; Η θυρα 5 είναι μια ιδέα και απαγορευεται να καθεται οποισδηποτε αλλος πλην ΠΙΕΡΙΚΩΝ. Δινεις εισητηρια για τα λεφτα αλλα λεφτα δεν παιρνεις... ξεπουλας την ιστορια σου, το ονομα σου, την κερκιδα σου για τα λεφτα, αλλα πάλι τίποτα το ταμειο μηδεν. Δεν φτανε οι μελανολευκοι κυριοι, φταίει η κοινωνια που έχασε ότι αξιες ειχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μια χθεσινή μου απάντηση δεν δημοσιεύτηκε οπότε θα τα ξαναπώ πάνω-κάτω.
    Γιατί να είναι οι φιλοξενούμενοι πάνω από όσο χωράει η Θ2 ?? Ποιός έδωσε τέτοιο θάρρος και έθεσε την σωματική σας ακεραιότητα σε κίνδυνο?Αλλά από την άλλη,για πρώτη φορά διαμαρτυρήθηκε για κάτι η συγκεκριμένη κερκίδα προς τον πρόεδρο και τα έβαλε με τους Μελανόλευκους.Πραγματικά ντροπή και απογοήτευση..Πέρσυ που δεν είχε Μελανόλευκους, τί πήγε στραβά??
    Είσαι γηπεδούχος λοιπόν, κάνεις εσύ το κουμάντο υποτίθεται και θέτεις εσύ τους όρους.Το να έρχεται ο καθένας και να σου ζητάει την ΘΥΡΑ 5 είναι προσβλητικό για τον σύλλογο,είναι τσαμπουκάς και είναι και αγωνιστικό πλεονέκτημα. Αυτά μόνο στα χωριά γίνονται,όχι σε ομάδες πόλεων με κάποια ποδοσφαιρική παράδοση. Εκτός αν σας άρεσε το πανό ΚΑΤΕΡΙΝΗ 7 με τον γαύρο φάτσα κάρτα ή αν γουστάρατε και εσείς τους Βολιώτες στην 5.

    Προς τον τελευταίο και μόνο..30 μπαρμπάδια να έχουν στην διάθεσή τους κερκίδα 3000 ατόμων και να τους φταίνε οι απέναντι? Αδειάστε την και τότε τα ξαναλέμε.

    Ένας Μελανόλευκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το ωραίο είναι να κάθονται 30-40 πιτσιρίκια να βολτάρουν σε μια κερκίδα 1500 ατόμων και να σου λένε η ιστορία απαιτεί να την κατέχουμε κάνοντας την πλάκα μας. Μαζευτείτε καμιά 200αριά και μετά να έχετε απαιτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά δώσε εσύ την Θύρα 5 ξανά και να δεις τί ωραία τα 30-40 πιτσιρίκια θα γίνουν 3-4. Πάντως δεν κάνουμε καθόλου πλάκα όταν μιλάμε για αυτό το θέμα,ίσα ίσα που το θεωρούμε πολύ σοβαρό. Εσύ προφανώς κάνεις πλάκα όταν περιμένεις 200 άτομα από το πουθενά.

      Διαγραφή
  17. Τα γεγονότα δείξαν , ότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην έδρα μας οι συμπολίτες ΑΕ Ποντίων Ηρακλής ήταν κατά πολλοί , περισότεροι από εμάς. Δυστηχώς ο κόσμος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ δεν έρχεται στο γήπεδο για τους δικούς του λόγους , και η διοίκηση δεν κάνει κάποια κίνηση να τον επαναφέρει. Την ίδια μέρα στο τρέχω για την Κατερίνη συμμετείχαν 1.200 άτομα ενεργά , στην πλατεία υπήρχε χιλιάδες κόσμου και αντί η διοίκηση να επικοινωνήσει τον αγώνα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ , άφησε ανεκμετάλευτο ένα τέτοιο γεγονός . Τέλος το χειρότερο είναι ότι και σε άλλα παιγχνίδια στην Κατερίνη θα είμαστε μειοψηφία ως φίλαθλοι έναντι των φιλοξενούμενων .Αυτό δείχνει ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και ΑΔΥΝΑΜΙΑ να πείσει η διοίκηση το φίλαθλο να έρθει στο γήπεδο
    only PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!