Κώστας Παπαδόπουλος: ''Πέστε τους... να το βουλώσουν''!!

Μετά την παλικαρίσια ισοπαλία της ομάδας του Πιερικού στο Καυτατζόγλειο στάδιο απέναντι στον πρωτοπόρο Ηρακλή, ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Παπαδόπουλος άνοιξε πυρά κατά πάντων λογοκριθέντων κατά της ομάδας το τελευταίο καιρό. Το σχόλιο του σε κοινωνικό δίκτυο ήτανε το παρακάτω..... ''Πέστε στους κακοηθεις ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ. Να είστε σίγουροι ότι η συνέχεια θα είναι καλυτερη''.

2 σχόλια:

  1. ESU VOULWSE TO RE! POY ME TO ENA PODI FYLAKH EISAI MILAS KIWLAS EPEIDH EKANES MIA ISOPALIA ST H GRIA FRONTISE NA MEINEI H OMADA GIA TO KALO OLWN KAI TO DIKO SOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι τυχερός που η μπάλα σε ήθελε!! Μακάρι η ομάδα να σωθεί αλλά όχι για σένα αλλά για αυτά τα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ που εσύ δεν τα κάνεις να νιώθουν καν επαγγελματίες!! Όλα τα συγχαρητήρια πάνε σε αυτά τα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ/ΗΡΩΕΣ που ματώνουν τη φανέλα άνευ αποδοχών!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!