Όταν δεν μπορείς (πάλι) να μην κερδίσεις...κοιτάς να μην χάσεις!

Ο Πιερικός αν και είχε τις ευκαιρίες δεν κατάφερε να νικήσει την Αναγέννηση Καρδίτσας με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.
Πιερικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0 | onsports.gr
Αρκετά δυνατό ήταν το ματς στην Κατερίνη, αλλά γκολ δεν υπήρξε με συνέπεια να μην υπάρξει και νικητής. Ο Πιερικός και η Αναγέννηση Καρδίτσας έμειναν στο 0-0, κάτι που φέρνει την ομάδα της Πιερίας στον έναν βαθμό και αυτή της Καρδίτσας στους 3.
Στο ματς της Κυριακής, κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος, με την καλύτερη στιγμή να ανήκει στον Πιερικό. Αυτή ήρθε στο 48' με τον Γιαννούλη να εκτελεί κόρνερ, τον Καρτσαμπά να κάνει προβολή και να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Κουτσόπουλου.
Πιερικός (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Τσουμάγκας, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Μπαξεβάνος (91' Παλιάτσιος), Τσιάρας, Μπουζούκης, Μυστακίδης (82' Μπαστάνης), Γιαννούλης, Σταματής, Καρατάσιος
Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Παπαργυρίου, Φωτιάς, Οικονόμου, Νίκιτς, Μαυριάς, Κουλίδης, Τζέκος (78'Παναγιωτόπουλος), Πέεφ (82' Μπιτέλης), Βουτσιάς (63' Σαΐν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!