Για προπονητής του Πιερικού ο Ηλίας Μανίκας (;)

Οι υποθέσεις έχουν πάρει φωτιά από αργά το μεσημέρι της Τετάρτης οπού και ανακοινώθηκε και επίσημα η αποχώρηση του Θωμά Γράφα από τα ηνία του Πιερικού. Φαβορί Μανίκας-Διαμαντόπουλος.

Ο Πιερικός πλέον, καλείτε να βρει τον διάδοχο του Γράφα, οπού εχθές έφυγε για Αθήνα, επέστρεψε και ξανά αποχώρησε αυτή τη φορά οριστικά. Η ομάδα πρέπει να βασιστεί πάνω σε έναν προπονητή-κλειδί που να ξέρει τους παίκτες έναν προς έναν, το στήσιμο της ομάδας όπως την άφησε ο Γράφας και σίγουρα τις ικανότητες της. Ακούστηκε φυσικά αρχικά το όνομα του Γιώργου Καμπερίδη οπού ο ίδιος προετοίμασε την ομάδα το καλοκαίρι, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε στις αρχές του Σεπτέμβρη, η λύση αυτή όμως δύσκολα να προχωρήσει. Απο εκεί και πέρα δυνατά ακούστηκε το όνομα του Σταύρου Διαμαντόπουλου, οπού παρακολουθεί στενά τελευταία την ομάδα του Πιερικού από την στιγμή που αποχώρησε απο το Αιγίνιο, και μάλιστα βρισκόταν στις κερκίδες στα τελευταία παιχνίδια της ομάδος μας. Ένα όνομα ακόμη που αυτό φαίνεται να 'παίζει' πάρα πολύ τις τελευταίες ώρες είναι αυτό του Ηλία Μανίκα μέχρι πρότινος τεχνικού διευθυντή των Μελανόλευκων. Ο Ηλίας είναι ο προπονητής-κλειδί που σας αναφέραμε πιο πάνω, αυτός που ξέρει και τον ξέρουν πολύ καλά στην ομάδα άπαντες, καθώς μέχρι τα πρώτα επίσημα φετινά ματς, αγωνιζόταν ως ποδοσφαιριστής του Πιερικού. Έχει τον τρόπο να προβάλει το δικό του πλάνο, και να συνεννοηθεί καλύτερα απο όλους με τους ποδοσφαιριστές της ομάδος. Αν και εφόσον αυτή η πηγή μας επιβεβαιωθεί θα το μάθουμε σίγουρα μέχρι αύριο το μεσημέρι, οπού πιστεύουμε θα έχει ανακοινωθεί ο εκλεκτός.

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!