Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.... του Βασίλη Τσακιρίδη

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΙΕΡΙΚΕ

Μικροί, μεγάλοι όλοι μαζί σου στη μάχη

Σε τρεις ημέρες ξεκινάει ο Γολγοθάς για την παραμονή στην κατηγορία, σ’ αυτή την προσπάθεια ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας θέλει δίπλα του, να δείξουμε την αγάπη και την υποστήριξη στην ιστορική ομάδα της πόλης και του νομού μας. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι ιδέα, είναι ιστορία και έχει ανάγκη τη δυναμική σου τη στήριξή σου όπως έπραττες πάντα όλα τα προηγούμενα χρόνια όταν το απαιτούσε η συγκεκριμένη στιγμή και κατάσταση. Φίλαθλε, οπαδέ, φίλε της ομάδας, φίλε της πόλης, φίλε του νομού ήρθε η στιγμή να δείξεις έμπρακτα τη μελανόλευκη συνείδησή σου και αγάπη στα πέντε εντός έδρας κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας.
Μην αφήσουμε την ομάδα της καρδιάς μας τον ΠΙΕΡΙΚΟ στην τύχη. Αυτή η ομάδα που μεγάλωσε στην πόλη στο νομό μας οικογένειες και γενεές έδωσε χαρές και συγκινήσεις μας χρειάζεται τώρα όσο ποτέ άλλοτε, η στιγμή έφτασε. Ένας κύκλος έκλεισε κι ένας νέος ανοίγει την Κυριακή για δέκα τελικούς αγώνες. Μας καλεί ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας, μας καλεί η ιστορία του, μας καλεί το ένδοξο παρελθόν του και πρέπει να είμαστε εκεί στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, το οφείλουμε ο ένας στον άλλον, το οφείλουμε τελικά στους εαυτούς μας. Να δώσουμε το μήνυμα της ενότητας, της υπερηφάνειας και του αλληλοσεβασμού.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ μία ιδέα, ένα όνομα, μία ομάδα που δεν τελειώνει ποτέ.
Με εκτίμηση
Βασίλης Τσακιρίδης
Δάσκαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!