Παπατολίκας : Ας γίνει ο κόσμος ο 12ος παίκτης μας!!

Ο Αρχηγός και τερματοφύλακας του Πιερικού Δημήτρης Παπατολίκας μιλάει στο PierikosNews για το δύσκολο έργο της παραμονής του Πιερικού και δίνει της ευχές του για το πάσχα στον κόσμο του Πιερικού και της Κατερίνης!!


Νίκη παραμονής με την ΑΣΑ στην Κατερίνη, πόσο δύσκολη είναι η συνέχεια ;

Ηταν ένα δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς.. Ηταν μεγάλη νίκη που μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε το πάνω χέρι για καλύτερο πλασάρισμα στα play out όσον αφορά τα ΒΟΝOYS. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. γιατί δείξαμε αντίδραση μετά απο την ήττα στις Σέρρες..Η συνέχεια όπως όλοι ξέρουμε είναι δύσκολοι άλλα έχουμε αποδείξει οτι στα δύσκολα είμαστε πολύ δυνατοί.. Είμαστε πολύ καλή ομάδα!!
Ποιο πιστεύεις οτι είναι το δυσκολότερο απο τα εναπομείναντα παιχνίδια ;
Ολα τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν την δυσκολία τους.. εμείς θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας όπως έχει γίνει και στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος όπου με την σωστή λειτουργιά έχουμε να ηττηθούμε καιρό στην Κατερίνη.. Πλέον για να περάσει ομάδα μέσα απο την Κατερίνη πρέπει να ματώσει.
Τι κλίμα επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας ;
Δεν υπάρχει καλή ομάδα αν το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι καλό.. Εμείς έχουμε καταφέρει όλο αυτό γιατί είμαστε οικογένεια.. αυτό φαίνεται και σε όλα.. Ακόμη και στα γκολ που πανηγυρίζουμε..Οποτε το κλίμα στα αποδυτήρια είναι άριστο..
Ενα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον Κόσμο ;

Φέτος βλέπεται το πλάνο του Πιερικού είναι η στήριξη σε νεαρά παιδιά και ως τώρα στέφεται με μεγάλη επιτυχία.. Οπότε θα θέλαμε τον κόσμο να είναι κοντά μας για τα play out.. Ελπίζω να έρθει και άλλος κόσμος στον γήπεδο και να γίνει ο 12ος παίχτης της ομάδας..
θέλω να ευχηθώ καλή ανάσταση και καλό πασχα σε όλους.
Τέλος το μήνυμα του Αρχηγού και όλης της ομάδας για τον Γιάννη Ντόση!!

θέλουμε να ευχηθούμε περαστικά στον Γιάννη και να επιστρέψει γρήγορα πίσω στους αγωνιστικούς χώρους δυνατός και υγιής γιατί τον χρειάζεται η ομάδα!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!