Κώστας Παπαδόπουλος: Μεγάλη φανέλα στον Βορρά ο Πιερικός!!

Ο πρόεδρος του Πιερικού και αντιπρόεδρος της Football League τόνισε πως την Τρίτη θα γίνει η κλήρωση των play off και play out, που θα ξεκινήσουν την προσεχή Κυριακή.

Στον Arena FM φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Πιερικού και αντιπρόεδρος της Football League, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και τόνισε πως την Κυριακή θα ξεκινήσουν οι αγώνες των πλέι – οφ και των πλέι – άουτ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:


Για τον Πιερικό: «Η ομάδα είναι σε ετοιμότητα και έτοιμη να ανταπεξέλθει σε μια πολύ δύσκολη διαδικασία. Ο Πιερικός είναι μια ομάδα της Μακεδονίας και μια πολύ μεγάλη φανέλα στον Βορρά. Τα σημάδια είναι θετικά και ελπίζω να αποφύγουμε τις περιπέτειες».

Για την κλήρωση των πλέι – οφ: «Νομίζω πως σήμερα θα τελειώσουν οι διαδικασίες, αύριο θα γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας και στις 15:00 θα γίνει η κλήρωση για τα πλέι – οφ και τα πλέι – άουτ. Την Κυριακή θα έχουμε παιχνίδια».

Για τις ώρες των αγώνων: «Τα ματς στα πλέι άουτ θα γίνονται την ίδια ώρα και θα είναι επιλεγμένα και τηλεοπτικά ενώ τα πλέι οφ δεν ξέρουμε αν θα γίνονται ταυτόχρονα αλλά θα είναι όλα τηλεοπτικά».

Για το θέμα της Παναχαϊκής: «Νομίζω πως θα τακτοποιηθούν όλα. Οι κανόνες πρέπει να τηρούνται αλλά με βάση την αίσθηση που έχω δεν υπάρχει πρόβλημα με τις ενστάσεις και όλες οι ομάδες θα παίξουν κανονικά. Δεν εμποδίζει η ανάκληση της εγγυητικής την συμμετοχή της ομάδας. Η κύρωση είναι οικονομική και δεν έχει να κάνει με αποβολή της ομάδας. Ότι θέμα έχει η Παναχαϊκή θα το αντιμετωπίσει. Δόθηκε ένας αγώνας και είναι δίκαιο να συνεχίσουν όλες οι ομάδες».
Για τους διαιτητές των πλέι – οφ: «Θα έχουμε αξιολογημένες διαιτησίες. Αύριο θα γίνει μια συζήτηση και θα ξεκαθαρίσει το θέμα».

Κλείνουν οι εκκρεμότητες
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκδικάστηκαν το πρωί της Δευτέρας στην Πειθαρχική Επιτροπής της Ένωσης Β’ Εθνικής όλες η από αναβολή υποθέσεις (Ηρακλής Ψαχνών, Ζάκυνθος, ΑΕΛ και Απόλλων Καλαμαριάς και έτσι έκλεισε κάθε εκκρεμότητα. Οι αποφάσεις αναμένεται να εκδοθούν άμεσα, ώστε να γίνει την Τρίτη η κλήρωση των μπαράζ.

http://www.mikriliga.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!