ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιο επιχειρηματικό δίδυμο ενδιαφέρεται για τον Πιερικό; Απαντήσεις από τον Ηλία Μανίκα!

To PierikosNews μίλησε με τον Ηλία Μανίκα και σας δίνει μια εικόνα για το πως ακριβώς έχουν τα πράγματα με το ενδιαφέρον κάποιων επειχηρηματιών για το πακέτο του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ που θα οδηγήσει την ομάδα μας στην Γ'Εθνική του χρόνου... ο Ηλίας πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού μας, γνωστός σε όλους, μας εξηγεί ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, και ποιες είναι οι προθέσεις και οι φιλοδοξίες τους για να οδηγήσουν το αύριο του Πιερικού μας.

PNEWS: Αρχικά να κάνουμε γνωστό στο φίλαθλο κόσμο της Κατερίνης το τι μέλλει γενέσθαι με αυτό το σχήμα που ενδέχεται να εμπλακεί στα θέματα του Πιερικού, ποια είναι τα ονόματα τους και το επαγγελματικό προφίλ τους, τις θέσεις τους και τις φιλοδοξίες που έχουν ως στόχο για τον Πιερικό μας!

Η.ΜΑΝΙΚΑΣ: «Είναι οι επιχειρηματίες ο κύριος Μανώλας Χρήστος και η σύζυγός του κυρία Ελένη Ντουφα, που είναι γνωστοί στον κόσμο της Πιερίας, μιας και δραστηριοποιούνται χρόνια με επιτυχία στον επιχειρηματικό τομέα με γνωστές τις επιχειρήσεις τους!
Κάναμε μια άτυπη συνάντηση με τον Ερασιτέχνη και τον κύριο Τσιτιρόκη οπού τον εκφράσαμε το ενδιαφέρον μας..έπειτα ορίσαμε νέο ραντεβού με την επιτροπή που έχει συσταθεί για να ενημερώσουμε για το πλάνο μας. 
Στόχος ξεκάθαρος η ομάδα να επανέλθει άμεσα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Θα στελεχωθεί με νέα παιδιά που θα αναλάβουν το στήσιμο του καινούργιου αυτού οράματος... που είναι η αναγέννηση του Πιερικού μας.
Εγώ θα είμαι στο οργανωτικό κομμάτι μαζί με κάποιους ντόπιους συνεργάτες μου, γνώστες στο Πιερικό ποδόσφαιρο και με βασικούς χρηματοδότες τους παραπάνω Κ. Μανώλα και Κυρία Ντούφα. 
Περισσότερα θα γίνουν γνωστά μετά την συνάντησή με την επιτροπή που θα κάνουμε. Οι θέσεις μας θα είναι ξεκάθαρες με πάνω από όλα το συμφέρον του Πιερικού μας..»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Σιδηρόπουλος


1 σχόλιο:

  1. μπράβο στα παιδιά του pierikosnews για τγν άμεση πληροφόρηση. Eνώ άλλα πιερικά σαιτ κάνουν copy paste από αθηναϊκά μέσα. Συνεχίστε έτσι μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!