Αναβολή...προς το παρόν για την συνάντηση των παλαίμαχων!

Αναβολή πήρε η ανοιχτή συνάντηση που πρότειναν οι Παλαίμαχοι του Πιερικού για να συζητηθούν τα θέματα που προέκυψαν στην ομάδα τον τελευταίο καιρό.
Ο λόγος αυτής της αναβολής ενδέχεται να είναι στο οτι η ομάδα του Πιερικού, ''κατεβαίνει'' ακόμα, και εφόσον μέχρι η ομάδα σταματήσει να αγωνίζεται, είτε μετά το τέλος των πλει αουτ, είτε ακόμα και πριν, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο αν η ομάδα χάσει και στην Ζάκυνθο ο Πιερικός να σταματήσει την λειτουργία του. Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων λογικά θα γίνει η συγκεκριμένη 'συνέλευση πάντων' στα του Πιερικού μας! Πάντως ο φίλαθλος κόσμος της Κατερίνης αγωνιά για το αύριο του Πιερικού και για την συγκεκριμένη συνάντηση καθώς πιστεύει ότι θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική για το μέλλον της ομάδας.

1 σχόλιο:

  1. ΕΣΗ ΤΩΡΑ ΕΦΑΝΙΣΤΙΚΑΤΕ Παλαίμαχοι μερικη χαρικατε που επεσε ο πιερικος θα περιμενο οταν γινει συνλεση τι θα μας πυτε αμα υπαρχει λισει ο πιερικος !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!