Αγροτικός Αστέρας-Πιερικός: Δηλώσεις προπονητών

Προσγειωμένος παρά το 2x2 στα πλέι άουτ εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Διλμπέρης που δεν έμεινε ικανοποιημένος απ’ την εμφάνιση. Δεν χάνει την πίστη του ο Αλεξίου στον Πιερικό!

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν μετά το Αγροτικός Αστέρας-Πιερικός (1-0):
Παναγιώτης Διλμπέρης (προπονητής Αγροτικού Αστέρα): 
«Θα συμφωνήσω με τον κ. Αλεξίου, ότι ο Πιερικός μπήκε πιο καλά από εμάς στον αγώνα. Δημιουργούσε προϋποθέσεις για γκολ στην περιοχή μας. Εμείς είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν ήταν αποτέλεσμα του τρόπου παιχνιδιού που θέλαμε να εφαρμόσουμε. Οι ισορροπίες άλλαζαν συνεχώς με τις αποβολές. Στο δεύτερο ημίχρονο ευτυχήσαμε να βάλουμε νωρίς γκολ από στατική φάση και μετά απλά διαχειριστήκαμε το παιχνίδι.

Οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί. Τα play out έχουν πολύ δρόμο ακόμα. Κανένας δεν μπορεί να πανηγυρίσει ή να λυπηθεί. Κάθε ομάδα χρειάζεται διάρκεια για να πετύχει τους στόχους της. Πρέπει άμεσα να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να επικεντρωθούμε στο επόμενο. Συγχαρητήρια στον Αλεξίου και στον Πιερικό».

Όσον αφορά για το τι  άλλαξε και ο Αγροτικός Αστέρας παίρνει τα αποτελέσματα από τότε που υπήρξε η επιστροφή σας στον πάγκο της ομάδας;

«Ήρθα σε μία στιγμή που νόμιζαν αρκετοί ότι είχαμε πέσει. Ήρθα γιατί πίστευα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει όμως να έχουμε συνέχεια. Στο διάστημα που είμαι εδώ προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας. Από κει και πέρα, προσπαθούμε σιγά σιγά να περάσουμε και κάποια στοιχεία που θα διαφοροποιήσουν τον τρόπου παιχνιδιού μας. Σήμερα δεν παίξαμε καλά κι ελπίζω ότι αυτή η εμφάνιση ήταν μία κακή παρένθεση».

Αλέξης Αλεξίου (προπονητής Πιερικού):
«Είμαι μόλις δύο μέρες στην ομάδα. Σήμερα έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ξεκινήσαμε καλά σήμερα, ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν καταφέραμε να προηγηθούμε. Θεωρώ ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα σήμερα ήταν η ισοπαλία. Δεχθήκαμε ένα έυκολο γκολ από στημένη φάση.

Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δεν έχω παράπονα από την προσπάθεια των παιδιών. Αυτό ήταν το δεύτερο παιχνίδι στα μπαράζ, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Η ομάδα έχει καλό υλικό και στο τέλος πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να σωθούμε.
 Συγχαρητήρια στον Διλμπέρη και στον Αγροτικό Αστέρα.
Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι».

Ρεπορτάζ: Παν. Μπάτσης

http://www.mikriliga.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!