Νέο ενδιαφέρον απο επιφανείς επιχειρηματίες για τα διοικητικά του Πιερικού!

Σύμφωνα με πληροφορίες του pierikosnews, επιφανείς επιχειρηματίες της Κατερίνης με σεβαστή οικονομική επιφάνεια ετοιμάζονται να κάνουν πρόταση για να αναλάβουν την διοίκηση του Πιερικού! Το σημαντικό είναι ότι δεν θα παρουσιαστούν ακόμα, αλλά αφού πρώτα ξεκαθαρίσει το τοπίο στα του ερασιτέχνη σε σχέση με φόρτωμα χρεών κτλπ,, και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλώς σε αυτό το θέμα θα εμφανιστούν στην Γ.Συνέλευση στις 3 Ιουνίου ονομαστικά με το ολοκληρωμένο πλάνο και σχέδια τους.
...το PierikosNews θα είναι εδώ για να σας μεταδίδει τις εξελίξεις...

Υ.Γ Σχόλιο pnews: για ποιο λόγο να καθιερωθεί επιτροπή από την στιγμή που υπάρχει σήμερα διοίκηση Ερασιτέχνη;;


2 σχόλια:

  1. Όντας ασκετος με τον πιερικο, όμως απορώ, αυτοί οι επιχηρηματιες δεν μπορούσαν να βοηθήσουν και να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα πριν τον υποβιβασμό ώστε να αποφευχθεί αυτός και να στηθεί σωστά ο πιερικος ως ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου, τα χρέη ήταν ο ανασταλτικός παράγοντας. Τώρα απαλλαγμένη η ομάδα, πρέπει να στηθεί σε νέες βάσεις, γι΄αυτό θα πρέπει η επιτροπή επαφών, να συλλέξει πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους να αναλάβουν την ομάδα, ωστε στη Γ.Σ. τα μέλη να αποφασίσουν σε ποιον θα δοθεί η ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!