«Ενοχλήσεις» από… Σούπερ Λίγκα για παίκτες του Πιερικού!

Το γεγονός ότι ο Πιερικός βασίζεται στη… νεολαία, με ακατέργαστα διαμάντια που «βγάζουν» μάτια υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Ζιώγα (εξαιρετική πορεία βάσει συνθηκών), δεν περνά… απαρατήρητο από «λαγωνικά» μεγαλύτερων κατηγοριών.
Αρκετοί νεαροί των «μελανόλευκων» παρακολουθούνται, μπαίνουν σε… μπλοκάκια ενόψει καλοκαιριού και ίσως κάνουν το μεγάλο άλμα, ενώ στελέχη της ομάδας της Πιερίας φέρονται να είχαν ανεπίσημες βολιδοσκοπήσεις από δυο ομάδες της Σούπερ Λίγκα, τη Λάρισα (λόγω και του Ζιώγα) και τον Πανιώνιο!
Στη σχετική κατηγορία περιλαμβάνεται η πλειοψηφία του ρόστερ (ονόματα θα προκύψουν σταδιακά, ειδικά όσο πλησιάζει το καλοκαίρι), με τον πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, ενώ ο γκολκίπερ Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου και ο επιθετικός Βαγγέλης Λαζόπουλος είναι δανεικοί από ΠΑΟΚ και Βέροια αντίστοιχα. Στα αγωνιστικά, οι Κατερινιώτες θα κυνηγήσουν την έκπληξη την Κυριακή, εντός με τον Ολυμπιακό Βόλου, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αφού γυρνούν και οι Κραγιόπουλος και Σεχολάρι.
Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

2 σχόλια:

  1. Το όφελος του Πιερικού δεν μπορώ να καταλάβω πιο θα είναι.
    Σίμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά την επιζηλη φετινή πορεία του Πιερικού των 4 νικών, 9 ισοπαλιών και 7 ηττών, ήρθαν να πάρουν "παικταράδες" οι κολοσσοί της superluague...

      Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω...

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!