Τελείωσε η ''αγγαρεία'' του κυπέλλου για τον Πιερικό

Εκτός κυπέλλου της ΕΠΣ η ομάδα του Πιερικού που ηττήθηκε με σκορ 1-0 στη κανονική διάρκεια (4-3 στα πέναλτι) από τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι στο Κεραμίδι η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη δεν φάνηκε ιδιαίτερα να θέλει να δώσει παρών στον αγωνιστικό χώρο, με την επιθετική γραμμή της ομάδας να είναι άφαντη καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Παρότι επιλέχθηκαν ποδοσφαιριστές σχετικά ''πρώτης διαλογής'', δεν φάνηκε να υπάρχει όρεξη και θέληση από πλευράς μελανόλευκων που το κύριο μέλημα τους δείχνει να είναι ο Σαββατιάτικος αγώνας φωτιά στη Καρίτσα για το πρωτάθλημα, και όχι ένας απλός θεσμός του κυπέλλου της ένωσης, ας ελπίσουμε μόνο το Σάββατο να υπάρξει διαφορετική εικόνα και όχι αυτή της σημερινής εμφάνισης.

Το μοναδικό γκολ στη κανονική διάρκεια της αναμέτρησης ήρθε στο 20' έπειτα από εκτέλεση πέναλτι των γηπεδούχων, αφού λίγο αργότερα ο Μτσεντλισβίλι έκανε λάθος και ο Τοπουζλής ανέτρεψε τον επιθετικό του Κεραμιδίου.
Από εκεί και έπειτα δεν άλλαξε κάτι, ο αγώνας οδηγήθηκε στη παράταση οπού και εκεί δεν μπόρεσε καμία από τις δύο ομάδες να αλλάξει το σκορ.. και έτσι ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Εκεί η ομάδα του Ν.Κεραμιδίου κατάφερε να κερδίσει και να προκριθεί στο τελικό με σκορ 4-3.
 Για την ομάδα του Πιερικού αστόχησαν οι Παλιάτσιος-Σαμανίδης ενώ ευστόχησαν οι Κυπαρίσσης,Κατσιαμήτας,Κραγιόπουλος.


Για τον Πιερικό αγωνίστηκαν οι Τοπουζλής, Κανταρτζής, Ηλιάδης, Κυριλλίδης, Σαμανίδης, Κωστίκος, Κοκονόζι, Μτσεντλισβίλι, Παλιάτσιος, Κτιστόπουλος, Λαμπίρης.

Στο β μέρος έπαιξαν και οι Κατσιαμήτας, Καρτσαμπάς, Κραγιόπουλος και Κυπαρίσσης.

12 σχόλια:

  1. Ντροπή & Αίσχος.
    Η Απόλυτη Ξεφτίλα.
    Μαύρη Μέρα για τον Πιερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα το Σάββατο αν δεν πάρει 2πλο τι Καριτσα και έχασε απο κεραμίδιτν αφισε να το πάρει και φέτοςη ομάδα θα πέσει εσύ κυριε Κόουτς κατάλαβες σε ποια Ιστορία ήρθε εδώ είναι όπως η Νάουσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΕΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ FOOTBALLEAGUE ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ? ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ... ΚΛΑΦΤΑ!

    ΣΤΕΛΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως ήρθαν τα πράγματα τωρα τουλάχιστον προσπαθήστε από δω και περα να κρατήσετε την ομάδα στην κατηγορία και κοιτάξτε μην χάσετε στο χωριό το Σαββάτο.
    Κώστας Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με 4 προπονητές μέχρι τώρα και κάμποσους παίκτες που ήρθαν κι έφυγαν, πώς να φτιάξει κορμό η ομάδα;

    Μυρωτής Άκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ

    Μια ζωή Πιερικός θύρα 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ ερώτηση κάνω.ο Ηρακλης που χρωστάει 6 εκατομμύρια ευρώ μόνο στο αφμ τις αεποντιου γιατί κάνει πρωταθλητισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΑΦΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ... ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Ν.ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ... ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ...

      Διαγραφή
    2. Τα χρέη της ΠΑΕ Ηρακλής δεν έχουν καμία σχέση με τον Γ.Σ. Ηρακλή και δεν τον εμποδίζει να κάνει πρωταθλητισμό!

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  8. Το είδαμε και αυτό ...Η πιο ντροπιαστική Ήττα στην Ιστορία της Ομάδας μας έπρεπε είδη να έχετε παραιτηθεί όλοι διοίκηση και προπονητές.Και αν δεν το κάνετε έρχεται και η επόμενη σφαλιάρα που είναι ο υποβιβασμός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πώς μετά να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Αυτές τις ομάδες τις ρίχνεις 5 γκολ στο ημίχρονο και μετά σε παρακαλανε να μην τους διασηρεις . Αν έχετε έστω και λίγο φιλωτημο το Σάββατο πρέπει το λιγότερο να φέρετε το διπλό για να μας φύγει αυτή η ντροπή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. απλά θλιβερό όταν είσαι ΠΙΕΡΙΚΟΣ και σε πετάει έξω το Κεραμίδι. Δυστυχώς για άλλη μία φορά ΔΕΝ παίζουν στο γήπεδο οι φανέλες και το σήμα αλλά παίκτες. Οταν είσαι ΠΙΕΡΙΚΟΣ και μετέχεις στο ενωσιακό κύπελο , ή το παίρνεις ή κατεβάζεις την εφηβική σου ομάδα , απλά για την συμμετοχή και τις εμπειρίες , δεν υπάρχει άλλη επιλογή . Συσπειρωνόμαστε να σώσουμε την ομάδα , μην τρέφουμε πλέον αυταπάτες , οι επόμενες αγωνιστικές είναι κρίσιμες . Only Pierikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!