ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ

Απάντηση ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ στην ανακοίνωση της ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ
Σχετική εικόνα
''Σ΄ ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι σημαντικό και για τις δυο ομάδες του νομού μας ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αγωνίζεται αύριο Σάββατο με την ομάδα της ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ σέβεται τις προσπάθειες που καταβάλλει η ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ και ποτέ δεν πρόσβαλε κανέναν σύλλογο ούτε την ΑΕ Καρίτσα με ανακοινώσεις σε έντυπο τύπο, ιστότοπους, ιστοσελίδες και συνεντεύξεις. Σέβεται την διαχρονική σχέση που έχει με τους παλιούς παράγοντες και τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕ Καρίτσας που είναι και δικοί μας. Μέσα από αυτή τη σχέση αλληλοσεβασμού, επικεντρωνόμαστε μόνο στην ομάδα μας.''

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

3 σχόλια:

  1. Απευθυνομε στους ποδοσφαιριστές του Πιερικου. Κλείστε τα αυτιά σας και δώστε τα όλα αύριο τημηστε την βαριά φανέλα με το Π στο στήθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Καρίτσα προκειμένου να φανατίσει κόσμο και παίκτες έβγαλε μια τέτοια ανακοίνωση. Αυτοί μια και ξέρουν πως πέφτουν θέλουν και μια ιστορική νίκη απέναντι στον Πιερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι νομίζω κι εγώ. Ντόρος θέλουν να γίνει ή μπορεί να είναι και "μπηχτή" τώρα που ο Πιερικός είναι κοντά στο όριο υποβιβασμού. Απλά, κομπλεξισμός!

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!