Ευχαριστήριο οικογένειας, αδελφών ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΑΤΑ

Ευχαριστήριο οικογένειας, αδελφών ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΑΤΑΑισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας, για τα συλλυπητήρια μηνύματα, την συγκινητική παρουσία του κόσμου στην εξόδιο ακολουθία και τις εκδηλώσεις αγάπης και μνήμης του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο βαρύ πένθος μας την Κυριακή 11/3/18 στον αγώνα ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ για την απώλεια του αγαπημένου μας συζύγου, αδελφού Γιώργου Γκιάτα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους αυτούς που με την παρουσία τους, τα καλά τους λόγια, τον πόνο τους και τις σκέψεις τους, μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος για την ξαφνική απώλεια του αγαπημένου μας ανθρώπου.


Αυτές οι εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης απαλύνουν τον πόνο μας και αποτελούν την καθολική αναγνώριση του ακέραιου χαρακτήρα του, αλλά και της μεγάλης αστείρευτης αγάπης του για την οικογένειά του, τους συνανθρώπους του, την εκκλησία του και την αγαπημένη του ομάδα τον ΠΙΕΡΙΚΟ.
Ευχαριστούμε τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη κ. Βαρνάβα για το θερμό και μεστό παρηγορητικό του λόγο, τους ιερείς του Ι.Ν. Θείας Αναλήψεως, τον Υπεύθυνο τύπου και επικοινωνίας του Πιερικού κ.Βασίλη Τσακιρίδη για τον συγκινητικό επικήδειο λόγο του και την τοπική, περιφερειακή και πολιτική αρχή του τόπου.
Έτσι θα τον θυμούνται όλοι  οι συγγενείς του, οι φίλοι του και οι συνοδοιπόροι της εκκλησίας και της αγαπημένης του ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που τον συνόδευσαν στο απροσδόκητο ταξίδι του.


Με εκτίμηση

Τα αδέλφια του

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στην διοίκηση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για την έμπνευση που είχαν στο τελετουργικό για την μνήμη του Γιώργου Γκιάτα πριν την έναρξη του αγώνα
    Παπαδόπουλος Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν χρειάζονται ευχαριστίες ήταν το λιγότερο που μπορούσε να κάνει και η ομάδα και ο κόσμος γιατί ήξεραν όλοι πόσο πολύ αγάπησε ο Γιώργος την ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γτώργος έζησε τις λαμπρές εποχές της ομάδος, Όταν όμως άρχισε ο αγωνιστικός κατήφορος του Πιερικού και οι περισότεροι απομακρύνθηκαν, αυτός παρέμεινε πιστός εκεί με χιόνια και βροχές στη θ5. Καλό παράδεισο φίλε.
    Παπανικολάου Π,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!