ΠΙΕΡΙΚΟΣ... ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!!!

Όσο η ομάδα του Πιερικού πραγματοποιούσε το ρεπό της, η 29η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ'Εθνικής, έδωσε τα χειρότερα δυνατά αποτελέσματα σε βάρος των μελανόλευκων, και πλέον η τελευταία (30η αγωνιστική) έχει ανάψει φωτιές για τη θέση του υποβιβασμού. 
Ο Πιερικός σαν Πιερικός, θα πρέπει να κάνει το καθήκον του, να κλείσει τα μάτια του στο βαθμολογικό πίνακα, να σπάσει τα κομπιουτεράκια, και να κερδίσει όπως επιβάλλεται τον τελικό της επόμενης Κυριακής κόντρα στον Κιλκισιακό ώστε να πανηγυρίσει την επίτευξη του στόχου χωρίς να τον ενδιαφέρει το τι γίνεται από κάτω. Ακόμα και σε περίπτωση ισοπαλίας, ο Πιερικός εξασφαλίζετε και με τον 1 βαθμό.
Σε περίπτωση ήττας, Ο Κιλκισιακός είναι αυτός που ευνοείται και τα βλέμματα στρέφονται στο παιχνίδι Νάουσα-Αγροτικός (εκεί θέλει το διπλό του Αγροτικού, ώστε να παραμείνει η Νάουσα στους 38β).

Η Βαθμολογία και η ''μάχη'' της σωτηρίας μετά την λήξη της προτελευταίας αγωνιστικής.

6 ΠΙΕΡΙΚΟΣ 39β
7 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ 39β
8 ΝΑΟΥΣΑ 38β
9 ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ 36β (!)
10  ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ 36β  (!)

(Με ''!'' οι θέσεις του υποβιβασμού)

Ο Πιερικός σώζεται σε (ΔΥΟ) και ΜΟΝΟ περιπτώσεις.

(1)ΚΕΡΔΙΖΕΙ ή φέρνει ΙΣΟΠΑΛΙΑ στη τελευταία αγωνιστική με τον ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ.
(2) ΧΑΝΕΙ από τον ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ, αλλά ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ την ΝΑΟΥΣΑ ή το το ΑΝΤΙΘΕΤΟ στο μεταξύ τους παιχνίδι.
 Σε καμία περίπτωση δεν μας βολεύει η ισοπαλία εκεί. 

+ *Σε ισοβαθμία με ΑΠΕ Λαγκαδά ευνοείται ο Πιερικός.
+ *Σε ισοβαθμία με Αγροτικό Αστέρα ευνοείται ο Πιερικός.
- *Σε ισοβαθμία με Νάουσα δεν ευνοείται ο Πιερικός.
- *Σε ισοβαθμία με Κιλκισιακό (σε περίπτωση ήττας) δεν ευνοείται ο Πιερικός.

Όπως και να' χει, ο επόμενος αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής (Κυριακή 1/4 στις 16:00) κόντρα στον Κιλκισιακό, είναι τελικός για τον Πιερικό, και θα πρέπει ο φίλαθλος κόσμος της Πιερίας να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μέχρι τέλους για την επίτευξη του στόχου.

ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

18 σχόλια:

  1. Σωζόμαστε και με νίκη της Νάουσας επειδή υπερτερούμε σε ισοβαθμία έναντι του Αγροτικού.
    Πέφτουμε ΜΟΝΟ αν χάσουμε και έρθει το Νάουσα-Αγροτικός ισοπαλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι απόλυτο αυτό ακόμη. Σε περίπτωση νίκης Νάουσας, πάμε σε τετραπλή ισοβαθμία. Και εκεί δεν μετράνε μόνο οι δικες μας διαφορές με τις άλλες ομάδες, αλλά όλων. Πάμε ουσιαστικά σε μια ειδική βαθμολογία. Θα ληφθούν ίσως υπόψιν και τα συνολικά τέρματα των τεσσάρων.
      Ωστόσο θα πρέπει να κάνουμε την κατάλληλη έρευνα και στη συνχεια να ενημερώσουμε και για αυτή τη περίπτωση.

      Διαγραφή
  2. Δεν πέφτει ο Πιερικός, χαλαρώστε!

    Μυρωτης Ακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την ερχόμενη Κυριακή πρέπει να γεμίσει το γήπεδο οι παίκτες πρέπει να δώσουν τη ψυχή τους απέναντι σε έναν αντίπαλο που θέλει να σε κερδίσει για να σωθεί αυτός.
    Δεν χαλαρώνουμε έχουμε το μυαλό μας μόνο στο παιγνίδι ΠΙΕΡΙΚΟΣ είσαι στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ παίζεις και πρέπει να τιμήσεις την ΙΣΤΟΡΙΑ σου τη ΦΑΝΕΛΑ και τους οπαδούς σου . Only Pierikos γεμίζουμε το γήπεδο στηρίζουμε την ομάδα στο πιο δύσκολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πέφτει ο Πιερικός είπαμε!

      Μυρωτής Ακης.

      Διαγραφή
  4. Αυτήν την αγωνιστική γιναναι Μπαρτσελόνα πολλες ομάδες . Την Κυριακή πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο και να δώσουμε ένα μάθημα τον κιλκισιακο για την φιλοξενία του πρώτου γυρου . Μια ζωή Πιερικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιες ομάδες δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα. Μια από αυτές ήταν και της δικής μας ένωσης. Γέλαγε ο κόσμος με αυτά που έβλεπε. Το μόνο που δεν πρόβλεψαν ήταν το τελικό σκορ, γιατί οι αντίπαλοι για να είναι σίγουροι σε περίπτωση ισοβαθμίας έβαλαν παραπάνω. Αυτά για κάποιους που θα εμφανίζονται το καλοκαίρι στη Συνέλευση και θα το παίζουν Πιερικάρες,
    Τώρα στα δικά μας, ας προσέξει η δοίκηση πρώτα από που θα μας έρθει ο διαιτητής και μετά να διασφαλίσει τα αποδυτήρια μιας κι φτάσαμε εδώ, πολλές ομάδες θα εύχονται να χάσουμε.
    Παπαδόπουλος Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μια ομάδα ενδιαφέρεται και χάνει με τρία γκολ στο μισάωρο και είναι καθαρό το ματς. Η άλλη δεν ενδιαφέρεται και χάνει με τρία γκολ διαφορά και είναι βρώμικο το ματς. Ωραία η λογική σου. Πάντως αν 1% πέσει ο Πιερικός την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη την έχει η διοίκηση της ομάδας μας. Νίκος Ματσαμπλόκος

      Διαγραφή
  6. Από αύριο κιόλας πρέπει η διοίκηση να κάνει μεγαλο αγώνα να διαφημίσει σε ράδια τοπικά εφημερίδες διαδίκτυο για να προσεγγίσουμε όσο περισσότερο κόσμο να έρθει στο γήπεδο είναι παιχνίδι ζωης και θανάτου. Μια φορά επιτελους να γίνουμε έδρα και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τι θα πληρώσουν τις διαφημίσεις; Με τρίχες από την καράφλα του προέδρου; Ας ζητήσουν από τον έτερο καραφλό "παλαίμαχο" να τους κάνει δωρεάν διαφήμιση στο μπλογκ του, αφού έτσι κι αλλιώς τα παίρνει από τον αντιπρόεδρο του Πιερικού (άσχετα που όλος ο περίγυρος του αντιπροέδρου βρίζει τον καραφλό "παλαίμαχο"). Νίκος Ματσαμπλόκος.

      Διαγραφή
    2. Ποια διοίκηση, ποια διαφήμιση και ποια έδρα;

      Μυρωτής Άκης

      Διαγραφή
  7. Ποτέ η Ένωση δεν ήταν με τον Πιερικό ούτε η τωρινή ουτε η προηγούμενη και ας βγεναναι με τις πλάτες του Πιερικου όταν ερχοταν οι εκλογές τότε τους ερχόταν το ενδιαφέρον δήθεν να αναλάβουν την ομάδα. Επιτέλους πρέπει μια φορα να λέγονται και οι αλήθειες σε αυτή την πόλη. Μια ζωή Πιερικαααααρα και ας στεναχωρούν ταινία μερικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοίτα που φτασαμε να φοβόμαστε τον Κιλκισιακο που παιζουμε στην έδρα μας και βολεβομασται με δύο αποτελέσματα. Προσοπικα φοράμε πολύ την διατησια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσύ Ματσαμπλοκε μάθε πρώτα ποιος είναι το γραφείο τύπου της Καρίτσας και μετά κ
    γράψε τα σενάρια σου. Η τοπική Ένωση ειχε υπό την προστασία της την Καριτσα, αυτή με το τριπλάσιο μπάτζετ του Πιερικού. Τέτοιο το κόμπλεξ τους που βοήθησαν τη Νάουσα προκειμένου να δυσκολέψουν την παραμονή του Πιερικού.
    Παπαδόπουλος Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όπως καταλάβατε όλοι, το λάθος το έκανε η διοίκηση στο παιχνίδι με το παλιό χωρίς. . Τώρα τρέχει για ένα βαθμό, όσον αφορά την καριτσα τι να πει κανείς βγάζανε και ανακοινώσεις για υπόγειες διαδρομές, κρίμα για τον γιατρό που έπεσε σε αυτό επίπεδο. Για την ΕΠΣ το μόνο που μπορώ να πω ότι είναι παιδάκια που γλυκαθηκανε με λίγη σοκολάτα. καλαιτζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ότι και να κάνουν ο Πιερικος δεν πεφτει. Φετος ήταν η Καριτσα πέρσι το Κιτρος η Σεβαστή η Νεοκαισάρεια προπερυση το Αιγίνιο επιτέλους φτάνει πια αυτό το κυνήγι έλεος πια όσα λεφτά να δώσετε στα χωριά το μεγάλο όνομα στο νομό είναι ο Πιερικος . Πρώτα μάθανε στο πανελλήνιο τον πιερικό και μετά την Κατερίνη. Ευχαριστώ και μην ξεχνάτε μια ζωή Πιερικός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. https://www.onsports.gr/podosfairo/football-league/story/192170/o-pierikos-erxetai-gia-na-meinei

    Θυμηθείτε.

    https://www.youtube.com/watch?v=rAjEhmSjdVA

    Και που μας καταντήσανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανακοίνωση Κιλκισιακού: Η Διοίκηση του Κιλκισιακού ναυλώνει λεωφορεία για αυτό το σπουδαίο παιχνίδι, μεταφέροντας ΔΩΡΕΑΝ τον κόσμο στην Πιερία.
    Δυστυχώς φίλοι του Κιλκίς, έτσι τα έφερε η τύχη στην ομάδα μας να σας ρίξει στο τοπικό. Εξάλου αυτό που έγινε με την Αρδαία δεν θα μπορέσετε να το επαναλάβετε εδώ.
    Παπαδόπουλος Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!